Hirdetés
Aktív témák
-
pinkcc
tag
werdy tagnak kérnék egy piros pontot vett tőlem egy xbox 360 játékot, kellő bizalommal küldte előre a pénzt, csak ajánlani tudom.
-
pinkcc
tag
Janim tagnak kérnék egy piros pontot, megvette tőlem a pokemon tazokat. Megbízót bennem , és előre küldte a pénzt. Csak ajánlani tudom az ilyen vevőt!
-
pinkcc
tag
deniel9 taggal az assassin creed 1 ps3 játékomat egy Uncharted 1 ps3 játékra cseréltem. Postai úton oldtuk meg az üzletet, jár neki a piros pont.
-
pinkcc
tag
lestat777 tagnak kérnék egy piros pontot. A Star Wars TFU 2 vette meg től xbox 360-ra. Előre utalva történt a vásárlás, és minden rendben zajlott, gyors vevő, csak ajánlani tudom.
-
pinkcc
tag
Mere1980 tagnak kérnék egy piros pontot, megvette microsoft xb360 wireless receiver windows. Remek partner, csak ajánlani tudom!
-
pinkcc
tag
tomika085 tagnak szeretnék kérni egy piros pontot. Megvette tőlem az egyik ps3 játékomat. ez lenne az: amit megvett tőlem
Remek partner csak ajánlani tudom!
-
pinkcc
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot karambola tagnak.
Elcseréltem vele ezt a ps3 játékot egy Ninja Gaiden simga 2-re.
Nagyon korrekt partner, csak ajánlani tudom, postai úton történt a csere -
pinkcc
tag
kérnék egy piros pontot hkecske tagnak, ezért a vásárlásért
Minden simán zajlott.
-
pinkcc
tag
Gézengúz tagnak kérnék egy piros pontot. Megvette ezen hirdetésemet: billentyűzet
Minden simán ment, az egyik barátja vette át a terméket. Gyorsan válaszolt, csak ajánlani tudom!
-
pinkcc
tag
Kérnék piros pontot Macika_MC tagnak, megvettem tőle a gears of war 2 limit editon xbox 360 játékot. Ő küldte előre a játékot, majd én a pénzt, minden simán ment, megbízható eladó!
-
pinkcc
tag
danielfox89 tagnak kérnék egy piros pontot, elcserélem vele ezen játékomat, egy naruto ultimate ninja strom ps3 játékra. Postán történt a csere, minden simán ment!
-
pinkcc
tag
csabi-d tagnak kérnék egy piros pontot, mert megvette ezen ps3 játékot, minden rendben ment, csak ajánlani tudom.
-
pinkcc
tag
Piros pontot kérnék jbaudio tagnak, megvette a gears of war 2 limited edition xbox 360 előreutalással történt a vásárlása, remek partner, csak ajánlani tudom!
-
pinkcc
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot matyee tagnak, megvette ezen xbox 360 játékomat:gears of war 3 xbox 360 játék
Utalással történt a vétele, csak ajánlani tudom! -
pinkcc
tag
Hymm tagnak szeretnék egy nagy piros pontot kérni. Megvettem tőle a fifa 13 ps3 játékát, nagyon korrekt volt, ő küldte előre a játékot, majd én a pénzt. Csak ajánlani tudom, gyors és megbízható!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest