- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kiss8671
tag
Illetve ugyan csak piros jár Wictor kollégának is nagyon korrekt gyors ugyan csak ajánlani tudom+++
-
-FreaK-
veterán
Egy nagy piros pontot kérnék szépen zsombor222 fórumtársnak a remek Logitech billentyűzetért, gyors, rugalmas üzlettárs, minden vaj simán ment.
-
kiss8671
tag
Piros pont jár pn199 kollégának egy sikeresen lezajló üzletért csak ajánlani tudom!+++++
-
tomy_cz
senior tag
apogonyi fórumtársnak egy nagy pirospontot adnék ezen kábelek végett. Köszönet érte, korrekt eladó!
-
XaraX
addikt
vadallat88 részére kérnék egy nagy piros pöttyöt, gyors és korrekt üzleten vagyunk túl.
Ezt a hűtőt vette tőlem -
Hajkot
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni fretyusz kollégának.
Ezt a Sony Xperia U telefont vásároltam tőle és mindennel maximálisan meg voltam elégedve.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! -
priti
addikt
Pirosat kérek csizo -nak aki állta a hóvihart egy szerény kisHDD biznisz érdekében. Ismerek nőt, aki előbb engedné popóba, minthogy ezt megtegye, szóval ríszpekt és hálás köszönet.
-
ati32bp
tag
Sziasztok. Vikingsanyi felhasználónak szeretnék egy pirosat kérni. Ezt vette meg tölem. Maximálisan korrekt, rugalams felhasználó. Csak ajánlani tudom. Köszönöm
-
-
Teng
aktív tag
bosszutallok gyors Korrekt eladó, egyik nap rendeltem igaz fehérbe harmadnap már nálam is volt az új fóliás tökéletes magyar bill
Mindenkinek ajánlom és nagy Piros Pont neki
-
real1ed
csendes tag
Szervusztok!
Jár a pirospont GeneraL_XTX kollégának Ezért a valóban makulátlan, újszerű xboxért!
-
Paragulis79
csendes tag
Sziasztok! Egy db pirosat kérnék corvincomp üzlettársnak ezért az üzletért. Köszi!
-
eXtase
tag
-
diumvisu
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérvényezni :zsoldi80 kolegának [ezért a bizniszért]
korekt és gyors volt! -
ducducduc
tag
Sziasztok!
Piros Pontot szeretnék kérni tittiritti kollégának!
Egy ZTE Blade-t cseréltünk egy Galaxy Mini-re. Minden a megbeszéltek szerint ment, nagyon korrekt volt!
Mindenkinek ajánlom!Üdv.
-
marek666
csendes tag
Piros pont kovee01-nek az üzletért.
-
lépcsőház
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni usabolbarmit -nak az üzletért! Nagyon korrekt és gyors a legjobb áron!
-
mr. w.
csendes tag
egy pirospottyot kerek dStarZ kolleganak egy Geforce8400GS-ert.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Francis89-nek szeretnék kérni pirospontot, egy meg nem hírdetett üzletért, PS3 játékot cseréltünk gyorsan, korrekten!
-
kovi125
csendes tag
szeretnék kérni egy pirosat [raulgon8700]-nak ezért az üzletért: üzlet
-
kocczkaa
tag
alpesiboci -nak kérnék 1 prosat a nagyon gyors és nagyon rugalmas ügyintézésért és nem utolsósorban a kiváló termékért
-
ilor14
tag
Piros pontot szeretnék kérni HT#^ kollégának az ingyen Dota 2 giftért!
-
Pion33r
csendes tag
Pirosat kérnék jóváírni 8ball2win fórumtársnak mert vett tőlem tintapatronokat. Megbízható vevő, gyors fizetéssel, ajánlom mindenkinek!
-
Lordus
senior tag
Piros pontot kérnék mandulacius kollégának ezért az üzletért.
Korrekt partner, ajánlom mindenkinek!Remélem lesz még bőven szerencsénk egymáshoz nyomdai munkák terén!
-
corvincomp
csendes tag
kérnék egy pirosat Paragulis79 fórumtársnak, ezt a jó kis intel procit vettem tőle. korrekt cucc, korrekt ember, ajánlom mindenkinek.
-
gabor0414
csendes tag
Szeretnék egy Pirosat kérni Savanya úrnak az üzleti tanácsadásokért
-
Ramses07
Modder
Szernék egy nagy piros pontot adni freelanced fórumtársnak ezért az üzletért. Megvettem tőle és kifogástalan állapotban van!! Csak ajánlani tudom!
-
amorphis76
csendes tag
Egy nagy Piros balubali-nak kiváló árút kaptam.
-
Nokedli92
aktív tag
Szeretnék egy piros pontot kérni csiribacsi-nak mert megbízható korrekt eladó! Ajánlom mindenkinek!
Ezt vettem tőle:
Ainol Novo Spark 9,7" Retina kijelző / Quad Core 1.5GHz / 2Gb RAM / Wi-Fi / GARANCIÁS -
Z4
tag
Piros pont jár Tidus -nak remek portékáért Thermaltake ST0021E Max 5 Active 3,5" külső HDD ház USB3.0 Köszönöm
-
vittuka
aktív tag
Pirospontot szeretnék kérni Beny15 fórumtársnak az alábbi sikeres üzletért!
-
useair
csendes tag
Tisztelet!
Piros pontot érdemel korrekt üzletért gazso007 fórumtárs.
-
Butchy
csendes tag
Djuree: kollégának megy a Pirospont
-
Csak.TnT
tag
Piros pontot kérnék [rupby563] kollegának [Ezért] az üzletért, előre utaltam, minden rendben ment.
Mindenkinek ajánlom.
-
batman.
senior tag
sikoly0216 fórumtársnak kérek feljegyezni egy piros pontot, ezt vettem tőle. Pontos, korrekt.
-
wacker
csendes tag
Egy piros pont jár danihnak ezért: Brutal Legend
-
dzso05
csendes tag
Egy pirospontot kérnék noidslu kollégának. Egy nagyon jó MSI alaplapot vettem tőle.
-
Ninja Chick.
tag
Kérnék egy piros pontot krisz12071 -nek egy Lg sta-p53es töltő eladásáért!
Megbízható, és gyors postázás.
-
krisz12071
aktív tag
Kérnék egy pirosat Ninja Chick. kollégának a sikeres üzletért!
Előre utalta az Lg töltő árát és rendben meg is kapta!Köszönöm a bizalmát! -
mhif
senior tag
A gyors üzletért jár a pirospötty andras1979 kollégának, köszönöm!
-
dzso05
csendes tag
Nagy piros pontot impedencia kollégának ezért a ramért
-
choosen
tag
Hi
T mod!
Midway részére kérek egy piros pontot a telefon
nom megvétele miatt, pontos volt a megbeszélt időben a megbeszélt helyen volt. -
Bozsi80
tag
Kérek szépen egy pirosat peto_istvan -nak a hibátlan FSP-ért, azaz ezért az üzletért! Szuper gyors, korrekt, megbízható partner!
Hálás köszönet
-
osan78
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni nie123321-nek a hx4700-s kütyük megvétele miatt. Megbízható vevő!
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Kérnék egy piros pontot petya085 hardverapró tagnak, egy PE-A9RS482M tipusú alaplapot vettem tőle, postán érkezett és hibátlanul működik... Köszi
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat cut részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Kérnék egy piros pontot Ili hardverapró tagnak egy Nokia 6700C Mobiltelefont vett tőlem a megbeszéltek alapján problémamentesen zajlott az üzlet! Köszi
-
fabko
tag
Piroskát kérnék bejegyeztetni tiborandras kollégának a 2db hibátlan i3 prociért. Minden simán és rendben zajlott, ajánlott eladó.
-
launda
csendes tag
Szeretnék kérni egy
Ateszzero Tagnak Ezért az Lg Moncsiért -
r0ach
tag
Szeretnék egy pirosat kérni matyi012345 fórumtársnak. Ezt vettem tőle. Minden flottul ment, még ajándékot is kaptam!
-
feribk
aktív tag
Jár a piros pont 7Heads Drago-nak mégpedig ezért a monitorért mert megvette tőlem előre utalva... korrekt vásárló!
-
Imperator999
aktív tag
Piros pont jár vikingsanyi-nak, ezért az üzletért.
Gyors, korrekt, megbízható! -
Zirowe
nagyúr
Fekete pontot kérnék 00bcsnek ezért.
18-án tettem ajánlatot a termékre, amit ő 19-én el is fogadott, ekkor kérdeztem, hogy mikor és hol lenne jó neki találkozni, amire nem jött válasz, bár többször is fent volt, majd 20-án ismét írtam neki, szintén többször volt fent azóta és semmi válasz, majd ma, 22-én reggel, írt nekem, hogy a kollégája elvitte.
Megbeszélt üzlet, majd annak semmibevétele és nem válaszolás.
Megbízhatatlan eladó. -
vikingsanyi
csendes tag
Nagy piros pont Imperator999 fórumtársnak ezért az üzletért!
Gyors és pontos!
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- PS Plus előfizetések
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR