- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
ch003067
addikt
raikonen-nek jár egy piros pont, a lefogató keret vásárlásáért.
Gyors, pontos, ajánlom mindenkinek
-
Mankó
veterán
peto.istvan kolégának kérnék egy pirosat a sikeres üzletért!
-
IT-Outlet
tag
Pirospont gordonfreemN -ek ezért az üzletért
-
BeriHampeR
aktív tag
Szeretnék [BioNiCMaN] kollégának egy pirosat küldeni, előreutalás után vásárolt tőlem 10 db TF2 kulcsot.
Mindenkinek ajánlom. Korrekt vevő. -
válasz
gordonfreemN #34894 üzenetére
Kérnék Szépen egy Piros pontot dombi17 fórumtársnak!
Vitámat cseréltem Vele Xbox360-ra! -
törölt tag
Mankó kollégának kérnék egy pirospontot. Előreutalás után postázta részére ezt a processzort. Megbízható és korrekt üzletfél!
-
tim_tim
csendes tag
Sziasztok,
Thunderzolee kollégának kérnék pirosat a 320 GB-os remek kis HDD üzletben nyújtott közvetítésért, és közvetve, ebben vállalt személyes garanciáért.
Köszi, és szép napot: tim
-
raikonen
csendes tag
pirosat kérnék ch003067 kollégának ezért az üzletért [link]
gyors pontos üzletember!
csak ajánlani tudom! -
machinev
csendes tag
Kérnék egy pirosat a Roccat egérért EczkE-nek, gyors adás-vétel, megbízható eladó. Köszönöm!
-
V60
aktív tag
Kérek egy nagy pirosat http://hardverapro.hu/tag/gyikfej.html kollégának. A gyors és korrekt üzletért. http://hardverapro.hu/apro/fekete_pc_haz_2/hsz_1-50.html Üdv neki!!!
-
bbbcars
csendes tag
Jár a pirospont a kiváló iPhone 5-ért
Melodie-nak
Köszönöm a lehetőséget és a kiváló készüléket -
domedee
senior tag
Piros pont mirmur29-nek. Jó kis üzlet volt: biznisz.
-
snake1977
őstag
Üdv. Equille részére kérnék egy piros pontot, vásároltam tőle egy készüléket, igazán korrekt eladó, több ilyenre lenne szükség itt.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
PIROS pontot kérek zsolti1902 részére ezért az üzletért.
Pontos, korrekt vásárló.
Ajánlom mindenkinek. -
S-Te-Fan-87
csendes tag
Szeretnék pirospontot kérni nzsolti kollégának ezért az üzletért. Nagyon gyors, pontos, korrekt vásárló. Köszönöm.
-
ScrapUnit
aktív tag
Pirospontot kérek:
- peto.istvan-nak HDD-vel,
- lvitya-nak félkonfiggal,
- kalidor55-nek CPU hűtővel kapcsolatban! -
blmhungary
csendes tag
Piros pontot akaido-nak vett tőlem egy billentyű matricát. Előre utalt, minden rendben volt.
Köszönöm! -
Piros pontot kérek batman777 társunknak a fair play feletti üzleti magatartásáért (L5638-OCZ Platinum)
-
Pirosat kérnék Razermazer-nek, ezért, korrekt, megbízható!
-
sziku69
őstag
lip06 fórumtársamnak kérnék egy PIROS PONTOT a remek vásárlói hozzáállásáért.
-
davidka7
csendes tag
Pirospont jár Macmazsola kollegának egy sikeres "tripod biznissz" lebonyolitása kapcsán.
-
hI166jozsi68
újonc
nevem: http://hardverapro.hu/tag/pdalcd.html
termék linkje: http://hardverapro.hu/apro/uj_apple_garis_gyari_fuggetlen_gyari_folias_0_perc/hsz_1-50.html
Korrekt partner,megbízható és pontos! -
hegegabi80
addikt
Kérnék egy nagy hatalmas pirosat .:Vision:. kollegának, ezért a prociért. Köszönöm neki a gyors postázást.
-
kaltizmus
csendes tag
Pirosat poc03-nak, mert épségben és a megígért határidőponton belül, ez a termék Cooler Master Hyper TX2.
-
myk02
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot sarasota123 fórumtársnak!Egy ssd-t vásároltam tőle,csak már törölte a hirdetést azért nem tudom linkelni!Megbízható,gyors partner ajánlom mindenkinek!
-
PHM
addikt
Üdv!
Kérnék egy pirosat bevésni egykettő fórumtársnak ezért az üzletért.
Köszönettel: PHM -
mobilefan
aktív tag
beowulf-nak egy pirosat tessenek bevésni ezért az üzletért, korrektül megjelent időben-korrekt vevő
-
zarayg
aktív tag
Zotya023-nak jár a piros ezért az üzletért. Kompromisszum képessége miatt és hogy korrektül minden lezajlott
-
thepityu
csendes tag
Piros pont winnetou1357-nak ezért: [link]
Gyors,megbízható vevő
-
magul
csendes tag
Szeretnék aralonkollégánknak egy pirosat kérni a korrekt üzletmenetért. Ajánlott vásárló !!!!
-
Melack
veterán
pH!rospontot kérek ataiksz kollégának a pendrive bizniszért. Minden rendben zajlott, a pendrive tökéletes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Speedricsi
tag
applegepek felhasználónak szeretnék egy pirospontot adni a rettentő gyorsaságáért és hogy azt kaptam, amit rendeltem.
-
Titan44
tag
zohan26 kollegának gyors és rugalmas, korrekt üzletünkért. piros pöttyért esdeklem.
-
glspeter1
őstag
Jár a piros Terminator17-nek, ezt vette tőlem. Még azelőtt feladtam neki (a hóhelyzet miatt), mielőtt megjött volna az sms az utalásról. Teljesen mértékben korrekt és megbízható!
-
vikingerik2
csendes tag
válasz
biznisz_man #34790 üzenetére
Koszonet biznisz_man -nek a remek termekert, egy pirosat kernek a gyors es korrekt uzletert proci. Koszonom, hogy vasarolhattam!
-
mtx3000
csendes tag
Kérnék egy pirosat pozsinho üzlettársnak korrekt,megbízható ember, akivel érdemes üzletelni! Még egyszer köszönöm.
-
Adamos x11
tag
Sziasztok !
Egy Piros megy vissza Leslie1984 kollégának, ezért az üzletért.
Minden okés volt, korrekt Tag ! -
tiger71
aktív tag
Nagy-nagy piros pontot szeretnék kérni hamtaro1 kollégának a remekbe szabott, villámgyors, és gyönyörűséges Newman N2 üzletért! Korrekt, pontos, szavahihető és rugalmas fórumtárs! Öröm vele üzletelni!
-
Leslie1984
tag
Szeretnék egy Pirosat adamos x2 kollégának a következő bizniszért, korrekt eladó volt.
-
cassius.clay
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni Ferenczi Áko tagnak, mert korrekt vásárló. Ezt az Xperia ion-t cseréltem el vele az ő Optimus 4X HD-jére.
-
pittikem
csendes tag
Kérnék egy masszív pirosat kiosztani Dönyken úrnak ezért a bizniszünkért. Minden a legnagyobb rendben, zökkenőmentesen zajlott, amit ezúton is mégegyszer köszönök!
-
default.
őstag
krisztyann: piros pont a korrekt üzletért
-
sahun
csendes tag
Jár a pirospont Billy84 részére ezért a hatmagosért! Megbízható eladó!
-
pozsinho
csendes tag
Pirosat kérnék http://hardverapro.hu/tag/mtx3000.html kollégának http://hardverapro.hu/apro/xbox_360_elado_vagy_csere_17/hsz_1-50.html az üzletért!
-
quby
őstag
Piros pont asddsa kollégának ezért az üzletért.
-
Sutymorgo
csendes tag
Flyer008-nak megy a piros, ezt a notebookot vettem tőle.
-
aram01
nagyúr
kérnék egy piros pontot seederking kollégának, ezért az üzletért, csak ajánlani tudom őt, nagyon korrekt
-
Tigriscica
csendes tag
[link] kollégával sikerült üzletet kötnöm minden sikeresen zajlott ő utalt én küldtem mindenki boldog
szeretnék neki egy piros pontot
-
Database
tag
Nagy PIROS pontot szeretnék kérni Ádyka kolegának a megbízható vásárlásért ebből a hírdetésből vettem tőle egy ilyet.:
-(4db) VARTA PROF Ready 2 Use 2500 mAh ceruza akksi 2600 Ft
elutaltam a pénzt másnapra itt is voltak az akkumulátorok megbízható eladó bizalommal forduljatok hozzá üdv DB
-
Balu05
újonc
mobilefan-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért: http://hardverapro.hu/apro/iphone_5_elado_5/hsz_1-200.html#msg14
-
Tanaka80
újonc
Sziasztok! Szeretnék kérni egy piros pontot gylaci-nak. A deal tárgya egy 3,02 GHz P4 proci volt. Nagyon korrekt és segítőkész volt!
-
stef6
tag
Piros pont drtimot részére kéz zsír Apocalytica cd-ért.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Hopkins_001 #34734 üzenetére
-
stef6
tag
Piros pont Rea részére vett tőlem egy hibás laptop vinyót.
-
ch003067
addikt
maláj-nak jár a piros pont, ezeket a csatlakozókat bizniszeltük. Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Robot fűnyírók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest