Hirdetés

Aktív témák

  • kormanyzooo

    csendes tag

    Sziasztok!
    Csordás Zoltán vagyok,a csaló!!!
    Ezúton szeretnélek megkérni,téged/titeket hogy ne tiltsatok ki,elkezdtem dolgozni,24 napja tag vagyok,van már pozitív értékelésem nincs szándékomban többet átbaszni senki fejét,mert ez már nem mehet tovább,mert olyan helyre kerülök,ami nem biztos hogy jó nekem.
    Aki még nem lett kártalanítva biztosítom hogy pár hónapon belül megtörténik,mivel Sopronban kezdek el melózni Januártól,és mindenkit ki akarok fizetni!

    De történt egy kurva nagy átverés,ami még eddig nekem sem jutott eszembe,de ez komoly!

    Ezt kaptam volna

    Ezért cserébe

    Nem kejli a hirdetésem,nézzétek a képeimet,egyszerűen cseréltünk volna!

    De amit kaptam az hihetetlen még most is számomra.

    Ezt kaptam a Toshiba dobozában

    Távirányító és tápkábel nélkül,először nem értettem mire volt ez jó!
    De aztán le esett,fel hívtam meg kérdeztem tőle hogy ezt mire fől?!
    Válasz:Biztos belenyúlt a futár a csomagba,fél óra múlva,hívom és ezt mondja szinte nevetve és linkelte be hogy csaló vagyok,és ő váltig állítja hogy ő a laptopot küldte,de erre van 3 tanúm akik igazolják hogy nem az volt a csomagban ami,és evvel nem is lenne probléma mart leszarom,csak az a gáz hogy követeli a számítógépem!
    De ma délelőtt be megyek a Pécsi RK-ra feljelentést tenni,mert az ugyan az amit én csinálok csak más formában,CSALÁS KÍSÉRLETE-ugyan még nem valósult meg mert nem vagyok károsult,de követeli a gépem!
    De ez sem baj,mondtam neki állok az egésznek a következményeihez,és ha be bizonyosodik,és ő is tesz feljelentést akkor te is tudod gondolom hogy a hatóságok félrevezetése nem éppen egy jó dolog,én korrekt vagyok,mivel amit el követtem bevallom a kihallgatáson,de ne próbálja rám húzni a vizes lepedőt,az nem fog menni neki!
    mellesleg a csomag tartalma 2kg kereken a laptop meg 3kg :))
    Róla van szó-krups8
    Amúgy meg arról volt szó,hogy leküldi a lapost,kipróbálom,és küldöm a képet ha minden oké!Küldünk egymásnak személyiről képet,ő is nekem,én is neki!

    Köszönöm előre is a segítséget!

    Nem kérek kritikákat hogy meg érdemeltem stb....!
    Most fel hívott:2011.12.21 10:20perckor És nevetve" Zolikám,hebegsz habogsz össze vissza de most mélyre nyúltál,de ahogy mondtam hogy jelentettem egy PH Tagnak,akkor kinyomta"

    Vatera NEGATÍV értékelések

    NAGY FEKETÉT KÉRNÉK NEKI!

Aktív témák

Hirdetés