- Fórumok
- Egyéb
- Kivel érdemes üzletelni topic... Archívum I.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
hossszú
őstag
fsb1000 számára kérnék egy pirosat kiosztani, rendkívül korrekt üzleti partner, az üzletelésünk tárgya egy MSI GTS 250-es videókártya volt.
-
hossszú
őstag
beavis83-tól vásároltam egy ASUS WL-500W routert, korrekt üzleti partner, így jár a pirospont.

-
hossszú
őstag
Pirospontot adnék Attila_26 fóromtársunknak, korrekt üzleti partner 2db kűlső winchestert vettem tőle.
-
hossszú
őstag
GOMEZGURU-nak adnék egy pirospontot, rendkívül korrekt üzleti partner, csak ajánlani tudom.
Procihűtőt csereberéltünk, egy Zalmant cseréltünk SCYTHE ZIPANG-ra. -
hossszú
őstag
veszelyes érdemelt ki tőlem egy pirospontot Thermaltake procihűtőt bizniszeltünk.

-
hossszú
őstag
Wanted érdemelt ki egy pirosat tőlem, Thermaltake hűtőt vettem tőle.
Rendkivül korrekt, bátran ajánlom üzleti partnernak.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Savanya érdemelt ki egy pirosat, ma üzleteltem vele videokarit cseréltünk.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
icecave kap tőlem egy nagy pirosat korrekt üzleti pertner XFX 4890 Black Edition videokarit vettem tőle.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Norb3rto megkapja tőlem a pirosat rendkivül korrekt üzleti partnert ismertem meg benne, Logitech G15-ös billentyűzetet vásárolt tőlem.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
DroiDMesternek adok egy pirospontot Cooler Master GeminII-t vásároltam tőle.
Külön dicséret illeti a csomagolás minőségéért.
Az eladó a különösen ajánlott minősítést érdemli meg.
-
hossszú
őstag
Köszönöm a pirosat és pótolom a linkeket a biznisz tárgya a Logitech G5 és jeles magam hossszú
és ezennel vissza is ajándékoznám Face50 fórumtársamat, korrekt üzleti partner.
Szomorúan tapasztalom, hogy a megbízhatósági listán még mindig hossszu nevű fórumtársnak írják jóvá a pontjaimat, sajnos a rendszer nem tud különbséget tenni az ékezetes és nem ékezetes betűk között -
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
0 nihil 0 kap tőlem egy pirosat a zökkenő mentes üzletelésért, csak ajánlani tudom, videokarit adtam el neki.

-
hossszú
őstag
Mackanak adnék egy pirospontot Asus Xonar D2t vettem Tőle, igen megbizható és korrekt partner.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
kartusz-nak adnék egy pirosat a kifogástalan memóriákért

-
hossszú
őstag
akoska07-et is megilleti a pirospont a gyors és zökkenőmentes üzletért. Félkonfigot vettem most tőle.

-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Aki tartalyt tervez venni a vizhutesehez annak nagyon ajanlom figyelmebe coolermastert, profi gyorsasaggal es minosegben vegzi a dolgat. A pirospont mindenkeppen jar neki

-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Kispipe megérdemel egy hatalmas piros pontot a piros bögrékért

-
hossszú
őstag
Sm0king ujonc letere igen pontos es korrekt igy mindenkeppen csak ajanlani tudom
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Tody56 igen kellemes es gyors uzleti partnernek bizonyult igy jar neki a pirospont

-
hossszú
őstag
Bivaly ismet kierdemelt egy hatalmas pirospontot
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Echoonak egy hatalmas pirospont, a legkorrektebbek közül is kiemelkedik
-
hossszú
őstag
Pirospontot sylernek

-
hossszú
őstag
Zotya75-nek adok egy piros pontot, kifogástalan gépházat vettem tőle.
-
hossszú
őstag
yankee megérdemel egy pirospontot, sokat üzleteltünk már, pontos és mindig kifogástalan terméket hozott

-
hossszú
őstag
Nyugdíjasnak adnék egy hatalmas pirospontot , nagyon segítőkész és korrekt!
-
hossszú
őstag
Egy nagy pirospont akoska07nek és Gianninak.
Mind a ketten nagyon pontosak és korrektek voltak
[Szerkesztve] -
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Miért nem ajánlod?
Nekem is volt vele 2 üzletem de semmi probléma nem volt. -
hossszú
őstag
Csak jókat tudok mondani Tyto nevű fórumtársunkról , nagyon korrekt partner, így megérdemli a pirospontot.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kivel érdemes üzletelni topic... Archívum I.
- (téma lezárva)
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezennel szeretném is viszonozni és, hogy teljes legyen minden nálam még megvolt a