Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
maross
nagyúr
totya694 -nek egy piros, koszonom a turelmet.
-
maross
nagyúr
Ivanh - nak egy piros pont a prociert.
-
maross
nagyúr
válasz
animatrix11 #6397 üzenetére
mert van aki minden uzlet utan rair az adott felre, hogy "adj piros pontot".
-
maross
nagyúr
kar volt bolhabol elefantot csinalni
-
maross
nagyúr
5teve -nek egy piros pont a vinyoert es a korrekt hozzaallasert.
-
maross
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5480 üzenetére
keress ra akikkel -re
-
maross
nagyúr
piros pont gardener -nek, hidegben is hazhoz cipelte a videokartyat
-
maross
nagyúr
en is adnek pozitivot par regi motorosnak az elso 50bol, mert megerdemlik:
gab,bandit,pegazus,mikado,brekk, yutani, zoty, garmacor, lec, gozso, rophka, rive, mhif, meme, hengr, xarax, echoo. -
maross
nagyúr
válasz
Realradical #3209 üzenetére
az semmi, 2 szavazatra vagyok az 5.tol
. kellemes meglepetes, ahhoz kepest hogy alig uzletelek itt mostanaban
.
-
maross
nagyúr
utobbi ket ''aluljarosnak tuno uzletem'' kapcsan elore bejelntettem hogy szemelyit kerek, mindket ember / s|aws, atosz89 ujoncok telszam nelkul/ mereven elzarkozott tole. namarmost tegyuk fel hogy derek becsuletes allampolgarok. mi a fenet veszithetnek azzal ha en felirom a szemelyi szamukat? egy adasvetelin is ertelemszeruen rajta lenne. segitsetek megvilagosodni
.
-
maross
nagyúr
pentek delutan tudok konkretumot mondani a fejlemenyekrol, majd jelentkezem.
-
maross
nagyúr
mint szemely elo lesz keritve, cimen kivul minden adat megvan rola, csaladjarol is, de hagyni kell a rendorsegnek is valamit. ha birosag ele megy az ugy, nem csak ezzel kapcsolatban kell majd magyarazkodnia.
ui. bar ha jobban belegondolok, delutan korbetelefonalom a csaladot hadd tudjak meg a kisfiuk viselt dolgait.vagy lehet hogy jobb lenne ha egybol a rendorseg hivna..hmhm nem is tudom. -
maross
nagyúr
válasz
Chris'o75 #1780 üzenetére
holnap meg korbetelefonalok par embert akik lehet tobbet tudnak rola, csutortokon feljelentem a rendorsegen. nem tudom papir nelkuli adasvetel es az ilyen en szavam a te szavad ellen dolgoknal mi tortenik, ha valaki temaban van dobjon ra pls egy privit, hadd okosodjam. ez volt az utolso eset, hogy par uzlet es tobboras msntarsalgasok utan megbiztam valakiben. csak el kell erni a megfelelo osszeget, es mindenki megprobal ugyeskedni.
-
maross
nagyúr
hova lehet nyitni mostanaban ''xy-t keresem'' cimu topicokat? eselyes hogy eleg nagy osszeggel atvagtak. oliverhxt az illeto, ha esetleg valaki tudna valami nevet cimet hasonlot telefonon es mailien kivul, orulnek neki. mivel hatszamjegyu osszegrol van szo, nem akarok ilyen honapos huzavonakat mint amit itt egyesek eljatszanak.
ui: esetleg egy 70es szamnak ha vki utana kene nezni, valoszinuleg az o neven van. ty.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest