Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
77Gabesz
csendes tag
Vettem egy csinos kis VGA kártyát
JooGee fórumtárstól.Gyors és rugalmas hozzáállás, alkuképesség jellemezi, elégedettségem jeleként pedig, bár csak virtuálisan, de egy piros pontot azért adnék.
Gabesz
-
77Gabesz
csendes tag
Piros ponttal jutalmaznám chooky kollegát a méltán dicsért CPU hűtőért és a chipset ventiért.
Korrekt, gyors és megbízható. Bár mindenki így állna az ügyfeleihez.
További sok sikeres adás-vételt neki!
Gabesz
-
Wolves#13
tag
Nagy piros pont jár belaggio kollégának.Többször is üzleteltünk már és nem volt soha kifogásolni valóm!
-
r34l
csendes tag
Piros pont járna [link] forza(ának)! Korrekt üzletember és segítőkész volt a vásárlásom során
-
EasyR
aktív tag
Piros pont 04ahgy kollégának a gyors és körültekintő bizniszért! Ajánlom másnak is!
-
proScout
tag
[daru] nak nagy piros pont a hajnali szálításért és a korrekt árú monitorért
-
Wild_BOY
csendes tag
pilu01-nek NAGY és PIROS pont mert pontos és korrekt vásárló
és még a PH netiket-re is oktat engem
Köszönöm.
-
Ivan Iljics
csendes tag
TommyLee73 korrekt vevő, piros pontot érdemel. Ezért.
-
wowbagger
csendes tag
Szeretnék pirospontot adni Jigsaw_ kollégának a SUN Java Workstation w1100z-ért, és a gyors zökkenőmentes lebonyolításért.
-
waithEard
őstag
Pirosgombócot pbujna fórumtársnak, a pontos, korrekt üzletmenetért:asus silent knight
-
Norb3rtonak szeretnék nagy piros pontot adni, mert megbízott bennem, megvette a monitoromat úgy, hogy még csak le sem tesztelte (persze tökéletesen műkszik). Sztem korrekt srác, kívánok neki egészséget, jó üzleteket!
-
Mercutio_
félisten
Az elmúlt idő üzletei, én voltam az eladó, a vevők minden esetben korrektek voltak
Peetry pontos volt alaplapot vett, Reac^ egy cimboráján kerestül intézte a dolgot, pontosan leszervezte az ország másik feléből a találkozót procit vett, Pali79 is időben érkezett egy TT ház volt az üzlet tárgya.
madd doggtól én vettem ventiket, azok is rendben voltak. -
ElVisZ
tag
Egy nagy pirosat kérnék Speed(R) kollégának ezért a bizniszért, tökéletes vevőnek bizonyult. Remélem még lesz alkalmunk üzletelni egymással....
Ajánlom mindenkinek.
-
Meceej
csendes tag
Egy pirospontot kérnék PaulBird-nek a Z-5500 Vezérlő-ért.
-
adorjant
őstag
pirospontot kérnék Madn!ght fórumtársnak a külső-ház vásárlásért,és a rugalmasságért.
bátran üzleteljetek vele -
kertsa
senior tag
chooky-nak a gyorsaságért.
-
kertsa
senior tag
Piros pont @ty@ kollégának.
Türelmesen várt 2 hónapot az egérkére.
-
packdiler
tag
Szeretnék egy pirosat sdave2 -nek a karaoke mikrofon -ért.
Köszi , korrekt "gyors"
-
otto30
csendes tag
Egy nagy piros pöttyöt szeretnék kérni Wolves#13 kollégának
telefont cseréltünk minden ok volt -
p87
senior tag
Egy kis javítás lemaradtak a hirdetések.
Tehát pirospont illeti a következő tagokat:
Gianni27___ I7920 és P6t alaplapért
prmcsk___ [link]
Atom_Anti___ Patriot ramért
SimonYana___ HX650 tápért -
Csab0
csendes tag
Egy hatalmas piros pontot küldenék syracusa17 kollégának ezért az üzletért, a korrektségért és pontoságért. Csak ajánlani tudom
-
emre
veterán
Egy pirospontot szeretnék ajánlani BaLee kollégának, Ezért az üzletért. Gyors, korrekt, a cucc kiváló.
Köszönöm.
-
1989
tag
-
morphin
tag
PIROS pont szajoho mesternek...rugalmas,megbízható partner, ajánlom másnak is!
a biznisz tárgya -
csicsus
csendes tag
Piros pont grovaninak gyors pontos! A teló szuper ahogy írta!Két perc után már mint az új!http://hardverapro.hu/apro/hibas_w200i_elado/hsz_1-50.html
-
radeer85
csendes tag
Piros pont wep-nek. Korrekt, tisztességes üzletfél.
-
Agony
aktív tag
válasz
dime27 #36571 üzenetére
Egy OCZ 2x2Gb Flex II 1150Mhz-es memória szettet rendeltem tőle a November 16-i rendeléssel. Megjött a visszaigazoló e-mail, hátra dőltem és vártam a csomagot. Eltelt a 1,5 - 2 hét amit igért szállitásra, de semmi. Mivel már a vásárláskor felvettem MSN-re próbáltam ott elérni de semmi válasz, na sebaj várok. Pár nap múlva láttam neki kiirva msn-en hogy elküldte a postát. De jó gondoltam, holnap már be is szerelhetem, hát nem igy lett.
Úgy voltam biztos a jó magyar posta, majd talán holnap... Hát ekkor se jött! Irtam neki SMS-t hogy küldje el a csomagszámot, mert lehet elkeverték és utánanéznék. Semmi válasz.
Próbáltam hivni telefonon ami külön tetszett, mert foglalt volt a telefonja, egy perc múlva újrahivtam már nem volt foglalt de nem is vette fel. Négy nap alatt próbáltam kb 8-10x hivni, de egyszer se vette fel, de még csak vissza se hivott. Irtam e-mail-t a rambazár-os emailjére, de irtam a rambazár topicba is... se kép, se hang!
Ma végre sikerült utolérni MSN-en, mire kiderül hogy nem is kapott ilyen ramot, nem is postázta nekem sem... tehát egy hónapig vártam a semmire!Csak azt nem értem, miért nem lehetett ezt már két héttel ezelőtt is jelezni egy mailben, vagy csupán csak felvenni a telefont.
Külön vicces lett volna ha nem az utánvétet választom, hanem előre utalok...Lehet hogy nekem volt pechem vele, de ilyen gyenge szervezéssel, és "ügyfélkapcsolattal" még életemben nem találkoztam. Remélem másnak több szerencséje lesz.
-
Becache
csendes tag
Pirospontot adok Eliotnak a pontos, korrekt, megbízható gépvásárlás -ért.
-
éN79
addikt
lancer77-nek ezért az üzletért maximálisan jár a pirospont, ezúton is ismét köszönöm a lehetőséget.
-
ifalien
csendes tag
[lfoxmulder89]piros pontot ajánlok a megbizható uriembernek. Ajánlom bátran korekt megbizható és tartja a szavát.
-
DeadMeat
nagyúr
ígyvanferi megérdemel egy óriás pirosat,megvásárolta nekem a cs:s-t steamről,ismeretlenül.Igyaz nem nagy összeg,de nagyon jó érzés tudni,hogy vannak még ilyen emberek
-
brumesz
aktív tag
hito
- nak is jár a pirospont a gyors, pontos üzletkötésérta hirdetés linkje nincs meg sajnos, mert töröltem...
egy Leadtek GTS250 512MB GDDR3 -
emre
veterán
Egy pirospontot szeretnék adni audi100td forumtársnak. Ezért az üzletért.
Köszönöm!
-
hito
nagyúr
Brumesz kollega is megérdemli a pirosat, pontos, rendes, rokonszenves bicnicmen. Köszönöm a Leadtek GTS250-et, hibátlan a portéka
Sajnos a terméklinket nem találtam.
-
HANDO88
senior tag
Egy pirospont Fr3eWar kollégának a winchester üzletért
-
pschio
őstag
ismét piros pontot kell adjak boba6-nek. ez nem az első és határozottan nem az utolsó.
köszi a fasza toshiba laptopot.
a giga egeret
a tápot
az rfid-es hdd keretet
a ventiket
az x48-as giga lapot.
es az 500-as hitachi hdd-tlehet kihagytam pár dolgot
-
RedWing
aktív tag
dunaj007 kollégának kérnék egy pirosat! Pontos, korrekt vevő.
-
Lacos(te)
csendes tag
[A korrekt Asrock SuperComputerért]Wild_BOYnagyon korrekt, megbízható, mindenkinek csak ajánlani tudom!Kérnék neki egy nagy pirosat!
-
Lacos(te)
csendes tag
sziasztok!Én is egy akkora piros pontot szeretnék adni kerinagy-nak a gyors és korrekt üzletért, de leginkább a korrekt árú Zotac GTX275-ért!Az előreutalás is rendbe volt, abszolút megbízható üzletember!
-
Tim82
félisten
Hito fórumtársnak kérek egy pozitív értékelést az 1.8" HDD külső házért.
-
MM
őstag
Pirospontot kérek ClioRS kollégának ezért az üzletért.
-
vargapdavid
tag
Megy a
d!sCm4st3r Úrnak ezért az üzletért!! Köszönöm és így tovább!!
-
egon111
csendes tag
Piros pont 5teve a laptopért, és a gyors üzletért.
-
Ranagol_5
senior tag
Egy piros pötty mehet Gabi123 kollégának ezért a prociért. Köszönetneki!
Egy pirosat pedig Bandit barátomnak is kijár, ezekért az alkatrészekért:
FSP ATX-350PNF
Gigabyte GA-M52L-S3P
AMD Athlon64 X2 7450 AM2 OEM
Arctic Cooling Alpine 64 PWM
Kingmax 2GB DDR2 800MHz CL5
Sapphire HD4350 256MB DDR2 LP
Seagate 160GB 7200rpm 8MB Barracuda SATA-II (7200.12)
Corsair 3x2GB DDR3 1600MHz CL9 XMS3 (TR3X6G1600C9)
Coolermaster Hyper N520 -
szakalistvan
senior tag
SEMTEX ph tagnak hatalmas
a nagy piros ATI 4850-ért
-
nihil
tag
Egyrészt a 700 Wattos HiPro-ért Jár a GROXE PIROS Janoska26-nak
Másrészt a Sempron félkonfig-ért jár egy másik PIROS, szintén Janoska26-nak.
-
tkesy
őstag
-
aneda
senior tag
Kérnék egy pirosat animatrix11 kollégának a kiváló E7400 bizniszért!
-
Gbogyo
csendes tag
Piros pont [Domike84]-nek [ezért] a korrekt és pontos üzletért...
-
Gbogyo
csendes tag
Piros pont:r34l -nek : http://hardverapro.hu/apro/galaxy_geforce_9600gt_512mb_ddr3_pci-e/hsz_1-50.html a korrekt üzletért
-
FireKeeper
nagyúr
Kérnék egy nagy pirospontot coki73 fórumtársnak, akitől egy 4850-est vettem, és nagyon korrekt partnernek bizonyult!
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest