- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
éN79 barétomnak is jár a pirospont, a processzorom megvétele okán. Ráadásul ki is fizette ( a rokon helyett, akié lesz ), hiába próbáltam ellenállni.
Valamint kérem a pirospontot még Tuncsi -nek is, aki az alaplapomat vette meg ugyanonnan.
Köszönöm.
-
DuplaZso
aktív tag
Csatlakozom ! pegazus nálam is bevált eddig (kőkemény egyetlen kótya-vetye eddig), bár a szőnyege valóban necces helyen van ilyen redvás időben !
Valamint szeretném jelezni, SSJPeter barátunk is megérdemli a piros pontot, mivel - szűkre szabott szabadidejében - nem a földtől elrugaszkodott áron tudtam vele üzletet kötni.
Szerk.: S ha már vele is üzleteltem ma, Ivan15 is kapjon egy pöttyöt rugalmasságáért és megoldásra törekvő hozzáállásáért !
-
Pigcop
csendes tag
Szervusztok!
éN79. Most néztem, hogy milyen figyelmes vagy és bekerültem a jó üzleti partneke körébe. Nagyon köszönöm, és a véleményem ezúton veled kapcsolatban is közzéteszem:
éN79 Gyors és korrekt, még betegszabdságról is hajlandó volt a postára menni, higy feladhassa nekem a csomagot. A rendelt termék pontosan megérkezett, alapos csomagolás. Tesztelés után, utalás.
Kérem, mindezt 3 nap alatt, postával együtt. Egyszóval én79 megbizható partner.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 1 / 2
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló