- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
Dodi72-nek egy pirosat a neve mellé! Korrekt és gyors üzletfél.
-
tortaur2006
tag
válasz
Janoska26 #18151 üzenetére
http://hardverapro.hu/tag/n-vidi-a.html
CSatlakozom!
N-vidi-A mester jó vásárló! Postán adtam el fel a telefont, a rengeteg pozitív jelzésben bízva, és nem bántam meg, egyől érkezett az utalás!!! Ajánlom mindenkinek!
Korrekt vevő! Nem átverni leharcolt telefonokkal!!!!!!!!!
-
matyiGo
aktív tag
piros pont sizenak.
megbízható és pontos, bátran ajánlom mindenkinek.
ezt vette tőlem
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
zsolesz010 #18171 üzenetére
...és neked zsolesz010 is piros pont a korrekt cuccért([link]) és hozzáállásért
[ Módosította: Bordoi ]
-
vakund
csendes tag
-
AtHoS
nagyúr
Pirospöttyöt dobnék egy kedves fórumtársnak: Proli
-
Chalez
őstag
A tápegységemet v_tom előre utalva kifizette, amit én azonnal küldtem is neki. Kérem v_tom-nak a pirosat!
-
Sousuke
tag
mandark94-nek kérek piros pontot bejegyezni, nagyon korrekt és gyors reagálású eladó. Öröm volt vele üzletelni.
-
Bivaly
tag
Stalker-2572 fórumtársnak pirospontot kérek bejegyeztetni.
Egy C2D E6400-at vettem tőle, maximálisan korrekt volt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
gefffry #18168 üzenetére
gefffrynek is ment a pirospont, egy Gigabyte EP35-DS3L-t vettem tőle hibásan.
-
Bermi
aktív tag
ismét egy sikeres üzletet kötöttem (így piros) butch3r-rel, nagyon jó áru éj jó kis J&W alaplapt vettem Tőle, előtte sokat segített melyiket válasszam.
-
fullextra
tag
Kérnék egy nagy-nagy pirosat puffgabir-nak
egy iPhone-t vettem tőle, aminek már lassan egy hónapja szerencsés tulajdonosa vagyok, az átadáskor segítőkészen elmagyarázott mindent amit a telefonról tudni kell, ill. összegyűjtött nekem hasznos programokat, linkeket.Korrekt, segítőkész partner ,ajánlom mindenkinek!
-
Bermi
aktív tag
belaazallat piros.
utalás, majd az ünnepek után postáztam a házamat és visszajelzett, hogy minden oké vele
-
nlb84
tag
Sziasztok!
A következő személyeknek jár a pirospont.
Tőlem vásároltak és mind a négy személy teljesen korrekt volt.dolargaan
gery dee
mgabi
Zagaran -
ANT
őstag
Ősember nem kevés piros pontját szeretném eggyel gyarapítani. SuperTalent T800UX2GC4-et vettem tőle, hibátlan a portéka!
-
antikomcsi
veterán
bpmcwap fórumtársunknak szavaznék meg egy piros pontot.
Komplett konfigot vettem Tőlle. Telefonon mindent egyeztetni lehetett Vele fél perc alatt.
Nagyon rugalmas, és gyors volt, ráadásul teljesen pontos, és az üzlet korrekt volt.Mitöbb, képes volt a gépre egy rendszert (legális, hozzá tartozó) tisztán telepíteni, hogy a vevőnek, még egyszerűbb legyen a próba.
Ezúton is köszönöm Neki, és bátran ajánlom mindenkinek, ha valakit összehoz Vele a sors.
Szerk.:
Ja a hírdetés is kell ahol az üzletelés gondolate felmerűlt bennem.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Vicro fórumtársnak nagy pirospontot!
Galaxy 8600GE kártyámat hirdettem, ő vásárolta volna meg, de míg elért hozzá, valami baja lett a kártyának. Nagyon kellemetlenül érint ez éngem, ilyen még sosem fordult elő velem. Nagyon korrektül kezelte az egész helyzetet! Bárcsak ilyen lenne minden üzletelő! -
zsolesz010
senior tag
zsotyo Proci-üzlet. Az előzetes egyeztetés gyorsan ment, a találkahelyen már ott várt, mire odaértem. Először leszólítottam egy vadidegent
, de utána szólt, hogy ő az, akivel találkoznom kell.
[lAyCsI] Szintén egy procit vitt. Pár privátban lebeszéltük a nagyját, ma pedig telefonon informált mindenről. Nagyon tud időzíteni, épp visszaértem az előző találkozóról, mikor ő is befutott
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 A mai napon vittek 1-1 db-ot az urak.
Megérdemelnek fejenként 1 pirospontot
-
Male
nagyúr
Egy nagy pirospont jár Syracusa17 fórumtársnak. Korrekt vevő, pontosan utalt, minden eseményről küldött visszajelzést, stb
.
-
Tim82
félisten
Marsunak
kérnék egy pirospontot, egy Samsung combo meghajtót vettem tőle, még karácsony előtt. A bazárjában hirdette, mivel privátban bonyolítottuk az üzletet, így nem sok látható nyoma van ott. Remélem, így is elfogadható azért.
-
Tottika
tag
Pavman - nak nagyon nagy piros elküldte előre a 30.000es telóját ami tökéletes volt
Ajánlom mindenkinek az üzletet vele!
-
toto33
csendes tag
Elkésve de mega PIROS PÖTTY LASY kollégának!Gyors, pontos!
Bocsi de nem voltam itthon!!
-
size
tag
Piros pontot kérnék matyiGo kollégának gyorsan, pontosan, korrektül, lezajlott az üzlet.
Ezt a hangkártyát vettem tőle. -
San398
őstag
Piros pont a jutalma zsolesz010-nek.Pontos, megbízható üzleti partner, ezt a vinyót vettem tőle.
-
petrelli86
aktív tag
a legnagyobb pirospontot szeretném kiosztani amit valaha is kiosztottak dinoka1 kollegának nála korrektebb vevő NINCS itt a prohardveren, fejre állt az autójával, csigojatöréssel is a kórházból fejezte be velem a sérülése miatt abbamaradt bizniszt..
ajánlom mindenkinek a megbízható üzletembert!ami jár az jár:
!!!JOBBULÁST DINOKA!!! -
_ATi_1
senior tag
Nagy pirospont jár liver kollégának az IBM konfigért . Minden rendben zajlott, korrekt eladó.
-
nagymacy
csendes tag
válasz
zsolesz010 #18129 üzenetére
Korrekt eladó, piros pötty zsolesz010-nek.
[link] -
VinoRosso
veterán
Bulitt -nak kérnék egy pöttyöt a fasza kis GPU blokkért!
-
V8David
tag
Hunter2-nek kérnék küldeni egy nagy-nagy piros pöttyöt!!! Korrekt fórumtárs, két procit vettem tőle!
Köszönöm! -
CaNNa3IS
senior tag
Kiváló ajánlás: piros pont
[Stalker-2572]
[bizniszlink]Gyors, korrekt.
-
Gombinyó
őstag
Zé_Mester-nek kérnék egy piros pontot a gyors és korrekt üzletért!
-
Zé_Mester
őstag
Gombinyó kollégának jár egy pirospont.
Korrekt srác, előre utalt és én küldtem neki a Corsair HX520W tápot.ui.: hirdetés nem volt még fent, amikor megbeszéltük, ezért nem tom linkelni
-
N-vidi-A kollégának kérnék 1 nagy pirosat 1 DVD írót vett
-
Pavman
újonc
Tottika részére kérnek pirosat, előre postáztam egy készüléket, ahogy megérkezett egyből utalta a pénzt.
-
beran
tag
Üdvözlet!
Attila_26-nak pirospont,pontos,korrekt. -
pappkarcsi
senior tag
Piros pont jár a megbízható HIJ nek, sikeresen és gyorsan lebonyolodott az üzlet.
Üzlet: Zalman 9500 Al LED
-
tzsolesz
nagyúr
Kérnék szépen egy piros pontot Attila71 kollégának, a Q6700 kitűnő állapotban megérkezett, ráadásul úgy tűnik hogy a tuning sem ellensége.
-
Satan_Claus-tól vettem a minap egy pár notebook ramot, ebben a hirdetésben.
Hibátlan üzlet volt, kérem Neki a pirospontot.
Köszönöm! -
rekid
addikt
Joces -nek szeretnek egy pirosat kerni. gyors. pontos. segitokesz. korrekt. 2x2GB Noti rammal lettem gazdagabb
-
v.tom
őstag
RoPHka érdemel egy piros pontot. Ismét öröm volt vele az üzlet.
A csomagolási technikája pedig tanítani való. Ezeket vettem meg tőle.
-
Norb3rto
őstag
Piros pont jár Eddie141 kollégának az msilap+2500sempron biznicért gyors és megbízható ajánlom mindenkinek.
-
Tom19
tag
-
rol33
aktív tag
Pirosat kérnék akosf kollégának a gyors és korrekt intézkedésért.
-
syC
addikt
Bulitt kollegának kérnék egy pirosat a fetblokkokért
-
romero28
senior tag
következő piros pontosomgbata.
egy scanner-t és egy nyomtatót hozott házhoz . pontos , korrekt , segítőkész . a 2 éves scanner olyan állapotban van , mintha most jött volna le a gyártószalagról . nagyon vigyáz a cuccaira . kalapom emelem és ajánlom mindenkinek a vele való üzletkötést -
murdock25
tag
válasz
zsolesz010 #18116 üzenetére
Viszont PIROSPONT zsolesz010-nek, mert korrekt eladó, pontosan informál, segítőkész volt a HDD tesztelésében és megbízik a vásárlóiban (legalább 2 alkalmam lett volna észrevétlenül megpattanni a vinyóval
)
[link][ Módosította: tiv83us ]
-
romero28
senior tag
majd el felejtettem[Balee_boy]-t .
2x2 gb exeleramot vásároltam tőle , amik kifogástalan állapotban vannak .
emberünk oly pontosan érkezett a megbeszélt helyszínre , hogy komolyan elgondolkodtam : lehet hozzá igazítják az atomórát?
nagy piros pöttyöcskét neki ! -
romero28
senior tag
nagy piros pöttyöcskét kérnék [-Ortega-] barátomnak .tökéletes úriember , a legtutibb üzleti partner , közvetlen és figyelmes és nem rohan tovább 15-20 perc beszélgetés is belefér nála.
. amúgy játékokat vásároltam tőle ( használtakat,meg egy original-t) , amik olyan szinten hibátlanok , nemhogy egy karcolás még egy mikronnyi kis porszemcse sincs a lemezeken
csak ajánlani tudom -
Doki-HUN1978
senior tag
Jár a nagy piros Kötelező kollégának !
Csak ajánlani tudom.
-
Attila71
csendes tag
PIROS PONTTAL jutalmaznám, zoza24 kollégát,mert sikeresen vásárolt tőlem 2x 1 Gb dominator ramot. Üdv.Attila71.
-
zsolesz010
senior tag
Brake Az asszony tudta nélkül vett tőlem egy procit
Telefonon értesített, mikor érkezik, mire leértem, már a megbeszélt helyen várt.
Azóta sunyiban be is üzemelte otthon.
nagymacy Ő is procit vitt, délelőtt felhívott, hogy mikor jöhet, elhozta a gépét, kicseréltük a procit (de rég láttam 939-es gyári hűtőt
), megnéztük, fizetett, hazament
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: Athlon 64 X2 4200+ s939 Mindkét úriember ebből vitt egy-egy példányt.
Kérnék nekik egy-egy pirospontot
-
Seelaard
tag
Piros pötty Targusnak.
-
Abarth500
csendes tag
Sziasztok,
dome34 felhasználónak kérnék egy piros pontot a korrekt vásárlásért és azért mert szó nélkül segíti társait. A biznisz: memória vétel volt.
Üdv:
-
zsolesz010
senior tag
Necc Vinyó-üzlet. Nem volt az túldokumentálás, minden előre utaló, postázást kérő kolléga kap képeket is
Az egyeztetés rendben ment. Már január 2-án utalt, pedig csak tegnap nyitottak a posták.Ajánlott üzletfél!
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 500GB-os notivinyó
Kérnék neki egy pirospontot
-
Methos07
tag
Nagy piros pont Tom19 kollégának, aki mindent időben, megbeszéltek szerint, korrekt módon rendezett.
Mindenkinek csak ajánlani tudomKöszönöm az üzletet!
Linkem sajnos már nincs -
pink75
aktív tag
válasz
pink75 #18118 üzenetére
ja, igen, nem tudtam a nagy változásról
szóval:
250GB sata noti vinyó+pcmcia wifi-kártya
amit a nap végén megtámogatott 2db free notebook vinyó jumperrel, amit nem találtam a bartók béla út és környéke egyetlen sztech boltjában sem, és ami nélkül nem lenne boldoságom teljes és a napom se lenne most kerek és a sör se esne jól, csak innám durcásan.
Remélem, ennyi elég. -
Necc
addikt
zsolesz010-nek nagyon jó pont a vinyó üzletért. Mindent túldokumentált, túl hamar adta fel és túl hamar jött meg a csomag (másnap reggel, 24 óra sem telt el a feladást követően), előreutalással is teljesen megbízható
-
pink75
aktív tag
enddö pirospötty góztu.....
BoriszWS! -
busaattila
csendes tag
morght!!!
Korrekt ügyfél, minden OK volt vele!
-
zsolesz010
senior tag
murdock25 Vinyó-üzlet. Tesztelés a mekiben, majd levadászott egy OTP automatát és közben kaptam tőle egy rövid fuvart is.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 160GB USB-s mobil rack
Megérdemel egy pirospontot
-
szente
addikt
udosmail:piros pont,mert nagyon korrektül elhozta az alaplapját pécsről várpalotára nekem,mindezt egy ezres felárért!
linket sajnos nem tudok adni mert ő hirdette,és pm-ben beszéltük meg.
-
player72
csendes tag
Hali!Kérnék elkönyvelni egy nagy piros pontot XuChi kollégának, ezért [link] az üzletért!Köszi a házat!
Üdv!
-
Magnum_
nagyúr
2x
-
Magnum_
nagyúr
tsigalko87 a legjobb partner, naaaagy pirospont
-
krisz17
csendes tag
-
Ati007
őstag
pirospont : toto-g kollegának
-
krisz17
csendes tag
z0d1AK-nek pirospont, 22,5cm-es venti üzletért!
-
z0d1AK
nagyúr
krisz17-nek megy a pirospont, egy 22,5cm-es ventit vettem tőle, és minden rendben volt
-
zsolesz010
senior tag
Savanya Ventiszabályzót vett, szinte házhoz jött érte. És már a villogás okára is rájött
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: Zalman ZM-MFC1
Megérdemel egy nagy pirospontot
-
pepepecs
csendes tag
Piros pont WildDaemon-nak is mert rendben lement minden.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Shkiz0 #18081 üzenetére
Shkiz0-nak is megy a pirospont, és itt a HDMI átalakító linkje a topicban ahol hirdettem!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest