Hirdetés
Aktív témák
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Mivel a gépem nagy részét itt a PH-n vettem, ezért köszönetet mondanék mindenkinek, aki hozzájárult alkatrészeivel a konfigomhoz. Mindenki korrekt volt, és csak ajánlani tudom őket:
Ste, aki memóriákkal és processzorával, na meg egy tuti chipsethűtővel,
LeC, aki winchesterével, illetve winchestereivel,
dutyi71, aki alaplapjával és proci hűtőjével,
Ivanh, aki videókártyájával
segített a konfigom összeállításában
Voltak még egy páran akik kisebb-nagyobb alkatrészekkel egészíették ki a gépem.
[Szerkesztve]Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
A nagy kapkodásban kihagytam párat:
Köszönöm Mike T.-nek a 17-es TFT-t!
Továbbá köszönet Yutani, west, Fery 04, YANA, Rick2, Lindemann, antikomcsi, Joces, fLeSs, SEMTEX, zezoli, eXodus, Overlocker, Brekk, GombócArtúr, Dospalek, Menkdog, Fanyuvo, Levi123, dany27, dane, rolko, Csanád, finest, weihe, Hunci, RobiGida, orbano, nrbii, braayen fórumtársaknak a sikeres üzletért, remélem mindenki elégedett volt, mert én igen.
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Én?
Szóval az úgy volt, hogy hétfőn vagy kedden Hunci Debrecenből felhívott, hogy venne egy pár memóriát, de gödöllői a srác, és hogy menjek már el érte ... Rendben, el is mentem el is hoztam. Ő utalta számlámra az árát, én kifizettem.
Nekem meg lett volna egy pár winyó, meg egy DVD RW, amit már hetek óta el kellett volna küldenem Miskolcra, de ugye a winyókat az ember nem szivesen bízza a postára. Megkértem Huncit, hogy menjen Miskolc felé vonattal Debrecenbe. Nem kis kitérő, de Esztergomhoz képest mindkettő egy irányba van ...
Szombatra beszéltük meg a talit. 11:00 körül értem Pestre hozzá és a vonata 11:35 kor indult a Keletiből ... Időben elég jól elcsúsztunk, ezért elvittem a Keletibe, hogy elérje a vonatot, hiszen Ivanh ott várta volna, hiába ...
Röviden ennyi a történet. Hunci is rendes volt, bátran ajánlom mindenkinek, Ivanh pedig türelmes, ...
Végül mindenki megkapta amire vágyott, és mindenki jól járt ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Én Krissz22-t bátran ajánlom mindenkinek, korrekt arc, pár alkatrészt már elbizniszeltünk, gond nélkül, pontos volt, és még plussz köröket is megfutott.
Köszönet érte!
-
marsu
veterán
Ez a '' Téma: Kivel érdemes üzletelni topic!
Itt folytassátok, vagy inkább priviben! [link]Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Akivel érdemes üzletelni:
Abri
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ha valaki GPS vásárlásán gondolkodik, akkor ajánlom nemeth9 [link] fórumtársunkat! Korrekt, pontos és egy kis kedvezményt is adott ...
-
marsu
veterán
Szeretném megemlíteni tts fórumtársunkat, aki egy ThermalRight HR5 SLI passzív hűtővel egészítette ki Abri gépét. Én mentem el érte, és küldtem el Abrinak ... Tegnap vettem meg, ma már benne is van Abri gépéban ... Debrecenbe is eljut egy nap alatt elsőbbségivel!
Köszi mindenkinek a közreműködést!
[Szerkesztve]Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz Krissz22 #2173 üzenetére
Tanulságos eset ...
Csanád-dal már én is bizniszeltem, de nekem minden simán ment, bár nem volt túl nagy értékű az áru. [link] Hozott egy nagy rakás csokit. Igaz, hogy pár napig hiába hordozgattam magammal a cuccot, nem jött érte, de munkája miatt elég elfoglalt, ezt is meg lehet érteni.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Egy korrekt arc: crosgals [link] Egy SE K750i telcsit vettem tőle, pedig Ő debreceni, és pedig esztergomi ...
A dobozból kifelejtett CD és adatkábel pedig postán jutott el hozzám.
Köszi!Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Én KrenAtesz-t ajánlom mindenkinek!
Egy jó kis Opel-es bögrével gazdagítottam a gyűjteményét ...
Korrekt arc! Bátran ajánlom mindenkinek.
-
marsu
veterán
[link] metti, aki hetekig tartotta nekem a noti HDD-t, de végülis ma el tudtam menni érte. Sikeres üzlet, nem kis kedvezménnyel ...
Köszönet érte!
Bátran ajánlom őt mindenkinek!Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Vigneau is korrekt üzletember!
-
marsu
veterán
Megvan az első negatív élményem ...
Vettem egy használt telefont, garanciával, dobozában, papírjaival, számlájával, minden tartozákával. Teljesen korrekt volt az üzlet, minden rendben is volt.
Két hete viszont használhatatlan a telefon, mert a szolgáltató IMEI szám alapján letiltotta a készüléket ...
Egyenlőre csak konkrétumok nélkül írok ... Folyamatban van az ügy rendezése. De ajánlom mindenkinek az óvatosságot ...
A későbbiekben majd megírom, hogy alakultak a fejlemények.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
éN79 korrekt, előre utalt ... Remélem az áru is odaér hamar!Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Krissz22-t megint csak ajánlani tudom, ma ismét memóriát vettem tőle, elég jó áron.
Köszi!Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Krissz22-t és Winner_hun-t ajánlom mindenkinek. Sikerült egy fotóállványt vennem, ami Debrecenből jutott el hozzám Krissz22 és Winner_hun segítségével.
Köszönet érte!
-
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ismét egy korrekt üzletembert említek, aki postán küldött el egy Nokia CardPhone-t, átutalással fizettem, és minden korrektül zajlott.
Köszönet Kaics-nak!
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Kivel érdemes üzletelni? KrenAtesz-t ajánlani tudom, aki egyszerre három jófajta mobiltelefont is vett tőlem. Budapestre kellett eljuttatni az árut Esztergomból, ebben Csigi és barátja segített, köszönet érte nekik!
-
marsu
veterán
válasz greatchaos #3835 üzenetére
Akkor egy piros pont greatchaos-nak is ...
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Szeretném megemlíteni junkie 1981-t, akinek már kétszer küldtem csomagot, és a csomag átvétele után egyből utalta a pénz a számlára ...
Köszi!
-
marsu
veterán
mAtech megérdemli a piros pontot a korrekt üzletért!
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Korrekt üzletembet Ivanh, csak ajánlani tudom. Megérdemli a pirospontot.
-
marsu
veterán
krammerka megérdemli a pirospontot a gyors és korrekt üzletért!
-
marsu
veterán
smiti ismét megérdemli a pirospontot.
Türelmesen megvárta a postást és egyből utalta a csomag árát ...
Korrekt üzletember!
-
marsu
veterán
Szeretném egy nagy pirosponttal jutalmazni furio-t, akitől ma egy Sony 19" TFT monitort vettem ... Gyors és korrekt üzlet volt, megérdemli a pirospontot.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
koma106 megérdemli a piros pontot a korrekt üzletért!
-
marsu
veterán
Piros ponttal jutalmazom joces-t is, akivel már nem az első sikeres üzletet bonyolítottam le ....
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Egy sikeres üzlet után repiv-t szeretném pirosponttal jutalmazni.
Korrekt, és házhoz hozza a cuccot ...
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest