Hirdetés
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz elder troll #25276 üzenetére
A jelenseg gyerek elmondasa alapjan 5-10 perc hasznalat utan jelentkezik, mintha befekezne egy pillanatra lecsokken a sebesseg, de a kovetkezo pillanatban megint megy, mintha semmi nem tortent volna, majd ismet ugyanez megtortenik, akkor mar nem kell percek varni a kovetkezo esetre. sebesseghez sem lehet kotni, mert probalta ugy is, hogy leglassabb fokozatra kapcsolt, de ott is jelentkezett.
Vegulis a fekkarra ra tudok nezni, azt megteszem. KöszönömVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerni, mert nem igazan kovettem a rollerek fejlodeset.
Gyereknek az ES2-es rollere kezd tonkremenni, szervizben vezerlő hibára gyanakodnak, aminek koltsege 40eFt+szerelés, ennyit nem gondolom, hogy erdemes lenne rakolteni.
Alirol latok durvan 18-20Kert vezerlot, de ebben sem vagyok biztos, mert a kerék is elég kopott elol es nem tudom kulon a gumi cserelhető-e vagy csak motorral egyben?
szóval most ott tartok, lehet kicsi penzert alkatresznek eladom es veszek masikat gyereknek.
A kérdés, látom, hogy vannak rollerek amiknem nem az első kereke a hajtott kerék, hanem a hátsó. Erről mi a vélemény? Ez jó dolog, vagy kerülendő, vagy mindegy kategória?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz polo493 #23417 üzenetére
Az elektromos fek biztos nem, egyreszt mert nem volt teljesen feltoltve, masreszt mert volt hogy teljesen fel volt toltve és akkor semmit nem csipogott, jelzett, egyszeruen nem volt akkora hatasfoka. De ez is csak indulasnal rovid ideig jelentkezett, csak azert volt feltuno, mert dombrol indulva rogton kellet volna a fek.
Ugyanaz a csippanas mint mikor bekapcsolódik elvileg.
Resetet megnezem, BT-nincs hozza csatlakoztatva semmi jelenleg, regebben volt, (gyerek hasznalja) de miota telefont cserelt tutti nincs beallitva. - ez jo otlet majd megnezem-
A rolleres szerviz jo otlet, csak itt nalunk nem tudok rola, hogy lenne.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Segway Ninebot ES2 roller, jelenség, hogy 17km/h sebességnél csippanás és befékez, majd a következő pillanatban megy tovább mintha mi se történt volna, addig amig megint el nem éri a 17km/h sebességet.
Ha közepes fokozaton használják, ahol alapban 15km/h a max sebesség, akkor nem történik semmi jelenleg.
Annó olvastam, hogy gyárilag nem valami jó csatlakozókkal lett szerelve, ezért nem javasolt a beépített első lámpa használata, így nem is volt sosem használva, igaz a csatlakozók se lettek kicserélve. Lehet ez okozza a gondot?
Kösszi ha tudsz segíteniVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest