- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
Ha használod egy darabig, megszokod a féket. Nekem már kb 130km van a rollerban és már egyáltalán nem okoz gondot sem a fék, sem a gáz adagolhatósága. Eleinte nekem is fura volt. 30-nal, ha kell, lehet tolni egy satu féket, nem fogsz átrepülni a kormány felett
Egyébként a hátsó fék sem lenne tökéletes megoldás, annyira kicsi a tapadás azon a vékony, kemény keréken, hogy érdemleges lassulás nélkül csúszik csak a talajon, ha blokkolod valamilyen módszerrel. A többivel egyetértek
-
fhr
újonc
A fekezessel kapcsolatban rakeresve a kugoo s2 тормоз kifejezesre jonnek fel talalatok, de a kollega aki emlitette, hogy fog applikani vmit, neki mar van info, van kit az orosz v kinai forrasokbol, ami hasznalhato es kugoora szabott, hatso tarcsafeknek?
Minden info, ami elerheto es konkret, erdekel.
Koszi, tobbek neveben. -
tarat
tag
SZerdán rendeltem, hétfőn kihozták volna, de csak ma értem rá átvenni az S1-et. Első tapasztalatok (1km teszteléssel, ami nem sok):
Összeszerelés minősége szerintem jó. Nekem a gombok is jól működnek (a tesztben volt rá panasz).
A szétnyitást, összecsukást többször át kellett tanulmányoznom mire sikerült ...De alapvetően működőképes a dolog.
Két dolog van ami nem tetszik. Az egyik a fék ami rettentően harap és nem adagolható. Mondhatnám balesetveszélyes. Aki ezzel 30-al repeszt és hirtelen történik valami akkor eldöntheti, hogy fék nélkül neki megy vagy fékezéssel átrepül a roller és a tárgy felett.
A másik csak ergonómiai. Ezt a nyüves töltő csatlakozót miért nem lehetett úgy megoldani, hogy összecsukva is be lehessen dugni. Összecsukott állapotban a roller teljesen takarja. Maga a vakdugó ami meg védi a csatlakozót kicsit gyengének tűnik. De ezt majd meglátjuk. -
Dr.Zoo
őstag
Nekem speciel nincs bajom az összeszereléssel.
Oroszok zordabb környezetben hajtják őket, viszonylag kevés meghibásodással.
Itt tudsz olvasgatni, a Google translate egész használható.
A macskakövön, illetve az illesztési hibáknál fog pattogni, ha magadra állítod a rugózást, ezt lehet tompítani, finomítani. Alaphelyzetben az elektromos fékkel kell fékezni, ha vészfékezéssel kell megállni, akkor mindkettőt fogod használni. Meg lehet vele állni.Ahogy olvasom, a nekik szánt Kugoo S2 ami nálunk S1, amikre ők panaszkodnak széria hibák, azon amit mi kaptunk már javítva lett.
Itt írják, hogy ami az orosz piacra ment S1 néven, az 250W motorral van szerelve, és 24V-os a rendszer feszültsége.
Szerk: mindjárt befotózok a hátsó kerékjárati ívbe.
-
berobi78
tag
Xiaomi oldalán ez a szöveg van a 30km-es hatótávról:
30km long-distance range on a single full charge measured under the following conditions: 75kg load, 25°C weather temperatures, flat road without strong winds, power saving mode, and 15km/h constant speeds. Results may vary based on different weight loads, temperature, wind speed, operating habits, and other factors.
Ilyen körülmények között az S1 is kibírhat 25km-t (lévén, hogy valamivel kisebb kapacitású akku van benne).
-
Dr.Zoo
őstag
Szia!
Függ a cipelt súlytól, az időjárástól, (hideget egyik akku sem szereti) a Te légellenállásodtól, stb.
Én tesztelten nem olyan rég, a konkrét reggeli hőmérsékletre már nem emlékszem, de nagykabát+síkesztyű kombóban mentem vele.Valaki már írta itt, hogy ezt bizony 65kg Chang-el tesztelték, mármint a 30km hatótávot...
(#1221) berobi78:
Ha hazaérek, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Így használod a ChatGPT-t
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest