Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IntelGsm
üzenetére
Sajnos nem ismerem a termékeket, így nem tudok hozzászólni.
Ez lenne a véleményem, de ez meg nem releváns:
1. Az Essentialról azt olvastam/láttam videókban, h pont nem egy erőgép, pláne egy 100+ kilós embernek.
Ez nem azt jelenti, h eltörik, nem, ezek nem törnek el, nem erről van szó, egyszerűen csak a hatótávja lejjebb csökken ekkora súlytól, plusz pl. már egy kisebb emelkedőn is lelassul.
(A Xiaomi Youtube csatornáján összehasonlítják a rollereiket.)2. Ha ez a Sencor ugyanaz a Sencor, ami a konyhai robotgépet is, meg a belépő szintű TV-t gyártja, akkor én megint csak nem vennék magamnak, mert semmit se veszek ami "Sencor", mert számomra a Sencor nem gyárt olyan minőségű terméket, ami az én igényeimnek megfelelne.
Nem a sznobság beszél belőlem.
A Bosch konyhai turmixgépem pl. nem rezeg amikor turmixolok vele, és halk is, igaz, "picivel" többe kerül, mint egy Sencor turmixoló. Viszont a munkahelyemen a lányok olcsót akartak venni, meg narisarit (narancssárga), ezért Sencort vettek, így tapasztaltam meg, h a Sencor turmixolót inkább vibrátornak kéne használni, mert úgy rezeg használat közben, h komolyan mondom, belefájdul a kezem a vibrálásba, illetve kb az egész iroda hallja, ha használja valaki, olyan üvöltve működik.
Ugyanez a kávégép is, lassabban lesz üzemkész, és hangosabban működik, mint egy márkásabb masina.
Ettől függetlenül ez a roller lehet még jó.
Csak azért ajánlottam azt a Mi 3-ast, mert én is itt a topicban olvastam, és láttam, h Xiaomit is írtál. 109ezerért meg megéri kipróbálni, aztán ha nem jó, még mindig el lehet adni kb beszerzési áron, mert idehaza ~150ezertől kezdődnek ezek.
-
válasz
IntelGsm
üzenetére
Ez nem jó esetleg?
itcafe.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_12501-12501.htmlÁrban ugyanott lennél.
Keress róla teszteket, Youtubeon is van pár ~10 perces videó róla, összehasonlítják pl. az Essentiallal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest