Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Én azért nem fogok együtt érezni senkivel mert a saját balfaxsága okozta a dolgot, sőt megérdemli. Mikor én is estem még m365-el tudod mit, megérdemeltem, mert a taknyos úton nem leszálltam és toltam hanem mentem megcsúsztam és a kerítés vágta a karom meg. De ott se 25-el hanem 10-15.
Ez kb olyan mintha egy szétrohadt ladát tuningolnál, útközben széthullik és balesetet okoz, ja védjük az embert mert ő esett/koccant bármi.

De aki ha legalább gyorsan megy, nem egy szarral hanem amit rendesen arra is terveztek, azt sajnálom, mert ott tényleg nem az ő hibája volt. Itt de

Ha majd baleseted lesz, szolj hogy merre lesz a sirod, hogy idoben levizeljem....
Nem megyek le a szintedre, ha csak ennyit tudsz akkor szánalom, mint a bicajos felvonuláson a villamosvezető aki középső ujját mutatva jött végig a hídon, csak nevetni lehet rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest