Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz Reggie0 #8734 üzenetére

Ezt mindenkinek saját magának kell tudnia hogy milyen körülmények között fogja használni. Viszont el kell fogadni a tényeket hogy nem csak sík út létezik. Kollégámnak Xiaomi 1S van amit nagyon szeret, viszont a 93-94kg-os súlyát nagyobb emelkedőn már annyira nem tolerálja.
    Plusz azért "kellemetlen" egy bicajos mögé beszorulni mert nincs szufla hogy megtudjad előzni.
    Mivel azért nem kis összegről van szó a legutóbbi időszakba főleg a rendelés előtt elektromos rollerekkel keltem feküdtem álmodtam hogy mit vegyek. Ami 1 motorosba szóba jöhetett volna az a Dualtron Mini vagy Mantis Plus illetve hasonló gépek. Viszont innen már tényleg nem olyan nagy összeg a Mantis Dual amibe hidraulikus fékek vannak, kulcsos indítás, 10" méretű kerekek 3" szélességgel ami azért ezeken a szar utakon jól jön. Plusz ugye ami fontos volt hogy 2 motoros legyen a súlyom miatt.
    Plusz ha azt veszem ha veszek egy robogót ugyanerre a célra, az sem lett volna olcsóbb. Ha meg már ki kell menni a faluból akkor úgyis kocsival megyek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés