- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
RollN'Roll #8275 üzenetére
Ami amugy nagyon hianyzik a rollerekbol az a vizallosag, hogy akar zuhogo esoben is tartosan hasznalhato legyen.
A vaz meg legyen valami jo kis rozsdamentes acel, azt ki lehet kalapalni es meg lehet hegeszteni, ha baj tortenik vele.
-
dzsidzsas
tag
válasz
1, Igen
2, elég ha 2-esen bírja a 25-28, 3-on 35 - eddig biztonságos, csak azt ne 10-15% akku csökkenésnél kezdje elveszíteni.
3, nem, normális index, normális nagyméretű kapcsolóval nem miniatür csúszókapcsoló az kell, mobilt ne nézegesse senki mikor közlekedik.
4, igen, de rögzítőpont kellene, ahogy elöttem írták
5, igen, de egyben a méret is, mert a túl nagy deszka pl:Esegwey 500, nagyon nehéz közlekedni vele a metrón
6, Amennyiben, normális fényerejű és legfontosabb: jó szórású lámpák(!) vannak rajta, akkor felesleges, majd nyomtatunk hozzá 3D-ben kiegészítőt
7,igen, nem szeretek hibás készülékeket csomagküldővel visszaküldeni, macera
8, ha mind ezt csilliárdért akarod árulni, én nem veszem meg -
válasz
1)Hasznos ha 2x nagyobb hatótávolsága lenne mint most a piacon lévőknek ?
Ez szubjektív, mert mindennek ára van, vagy gyenge lesz átlag akksival, vagy erősebb de akkor a hatótáv rovására megy. Vagy nagy akksis, de akkor nagy a súlya is.
2) Hasznos ha 1,5 x nagyobb a végsebessége ?
Ez az elsővel üti egymást, nagy végsebesség kisebb akksi táv, nem tankkal járnak az emberek, hogy 50Ah akksi férjen bele.
3 )Hasznos ha kormányrol vezérelnéd a telefonod kameráját Bluetooth-al ?
Egyszerűbb telefonon, kevesebb hiba lehetőség, esetleg feltörési lehetőség.
4) Hasznos ha lopásgátlóval és GPS el szereljük fel ?
Talán, én nem használom szvsz.
5) Hasznos ha sulyát tekintve sokkal könyebb mint a mostaniak ?
A súlynak ára van, könnyebb szerkezet, akkor silányabban tud bármit. Nehezebb akkor több az anyag, nem fog útközben az ember alatt darabokra hullani.
6) Hasznos ha külőnböző tartozékok vásárolhatóak a rollerhez ? pl telefontartó, üvegtartó stb ?
Szerintem ez felesleges, más gyártónak is van, nem nagyon veszik.
7)Hasznos ha websopon kívül az áruházláncokban is megtalálható lenne ?
Igen, több helyről egyszerűbb.
Köszönjük a válaszokat ! -
petipetya
nagyúr
válasz
1. Igen, de nem dupla vagy tripla áron
2. Lényegtelen, ha 25 km/h a "hivatalos" korlát. Ha viszont a gokarthoz hasonlóan zárt versenypályán lehetne vele hasítani, akkor igen a válasz.
3. Felesleges, balesetveszélyes a telót nézni közben
4. Igen
5. Igen
6. Igen, főleg lámpák. Az M365-re például vettem előre egy villogó cuccot, mert napközben mégsem kapcsolok lámpát, de úgy érzem szükséges egy figyelemfelkeltő valami
7. Igen -
Reggie0
félisten
válasz
1. igen
2. nem biztos
3. nem, mi ertelme annak? inkabb indexlampa legyen rajta, mert kezzel iranyjelezni azert komolyabb egyensulyerzeket igenyel, en sem merem barmilyen szituacioban fel karral fogni a kormanyt.
4. inkabb valami jo rogzitesi pont kene lancnak, tartosan ugysincs ertelme utcan hagyni, mert konnyu felkapni es vinni
5. esetleg, de a hatotav azert fontosabb kerdes.
6. nekem egyik se hianyzik. inkabb jo fenyereju, iranyithato lampa legyen rajta.
7. biztos van akinek hasznos, de inkabb jo szervizhalozat es alkatresz utanpotlas kene. aruhazlanc helyett az is eleg, ha par pont lenne az orszagban ahol ki lehet probalni. -
DigitXT
félisten
válasz
Ez így elég nagy vállalásnak tűnik: melyik piacon lévővel akartok
versenyezni? Nehogy az süljön ki belőle, hogy carbon, high-tech,
csillió pénzért.Persze, sokminden hasznos, de nagyon nagy a
szórás a piacon lévők közt az általad felsorolt paraméterekben...
Telefon kamerájának vezérlése a kormányról: szvsz nem igazán
hasznos, nehezen tudom elképzelni, hogy mire lenne ez jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- További aktív témák...
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest