- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #7658 üzenetére
4.5 bar: 4 baron használtam, nem volt defektem 1500 kilométer körülig, ott volt 4 egymás után, homály övezi miért. Eladtam a rollert 2000km körül, azóta is hibátlan a gumi.
Tömör/méhsejtes gumi:
Nagy kalap szar, jobban hajlamos csúszni, és nem szeretnék kb fakockán gurulniMit kell vele szarakodni:
Na hát nem értelek, 2x léptem be, beállítani+1-2x flasheltem firmware-t és ennyi, utána csak a kilométert csekkoltam. Ja igen többen is tudták használniNem találom gyengébbnek:
Engem 86 kilóval felvitt elég nagy emelkedőn is a pro, de próbáltam m365-öt is, kb picit jobban erőlködött..Zár:
Nekem 600km körül kezdett nyekeregni, kapott oda betétet és rendesen be lett állítva, utána bárhogy rángattad semmi baja nem volt 2000km után se, hidd el, nem simogattam.Ezt a te válaszaidra írtam csak így egyszerűbb volt.
Mielőtt előjön a kontroller hiba dolog is: dombra fel sport módban, le 35! Km/h mellett jöttem és nem volt semmi baja. B-L-A-C-K szerelő barátjával megnézettem már kíváncsiságból van e bármilyen elszíneződés, de konkrétan mintha új lett volna 1600km után... Mondom, nem kíméltem, volt elégett fékpofám is mert 2. Kerből 35 mellett kellett fékezni kereszteződésnél..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Reggie0 #7658 üzenetére
Imádom az ilyeneket, 0 tapasztalat, és megcáfol mindenben...
Hidd el sem időm sem kedvem az ilyen embereket győzködni, amit leírtam mindent úgy írtam hogy tapasztalatom is van vele, ellenben veled.
Csak 1 tanács: ha úgy érzed okos vagy, de tapasztalod nulla, ne reklámozd már a hülyeséget mert ezzel csak másokat vezetsz félre.
Téma részemről off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Total Commander
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest