Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N. Gabi
üzenetére
Ez szerintem csak mérési (számolási) hiba.
Alig lehet ~150-170 ciklus az akksidba (nem véletlenül kérdeztem), 500 ciklus után fordulhat feltételes módban elő, h csökkeni kezd a kapacitás, azoknál, akik mindig 100%-ra töltötték. De ott sem jellemző, ezért is felesleges 80 meg 90 százalékig töltögetni, előbb hullik ki alólad a roller mittudomén végelgyengülésben, mint, h az F2 Plus majd`13Ah-s akksiját cserélni kelljen 500 ciklus, azaz kb 15ezer km előtt.
Már nem kell vezérlőt cserélni az F2 sorozat feloldásához, vidd be egy roller szervibe, megcsinálják. De drasztikusan csökken a hatótáv a nagyobb sebességgel, erre azért számítsál.
Viszont nagyobb sebességnél szerintem nem árt lengéscsillapító, sőt, szerintem életveszélyes anélkül ráfutni egy úthibára, egyszerűen kiesik (kirázódik) a kormány az ember kezéből.
Emiatt javasoltam a használt G2-t, mivel azon vannak lengéscsillapítók, és szoftveresen módosítva 40-el is tud menni, ami már akár a forgalomban való haladáshoz is elég. Ebben sem kell már vezérlőt cserélni, az akksija meg annyival nagyobb, h ha 35-40-es tempóval használnád, akkor is elég lenne neked egy az oda-vissza útra (kb 25-30km-t ingázol? - az szép táv naponta azért).
Újonnan nem éri meg szerintem a G2, de használtan jó vétel, 150ezer alatt is láttam már nem egyszer.Az egyetlen hátránya a nagyobb súlya, de nekem ez mondjuk nem számít, szerencsére nem kell a másodikra felcipelnem.
Neked ami nagyobb hatótávot tudna, az F2 Plushoz hasonló súlyban az a Xiaomi 4 Pro (2nd gen). Csak azt is amennyiért árulják (160-170ezertől indul az ára Árukeresőn), annyiért már használt G2 is van lengéscsillapítókkal.
A Xiaomi viszont használtan 100-130ezerért szintén jó vétel.
Kb 40-50km-t tud, szemben az F2 Plus 30-35-40km-ével.Itt össze tudod az adataikat hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest