Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pusszycat

nagyúr

LOGOUT blog

válasz K2016 #34517 üzenetére

A súly mennyire szempont, nem mindegy, h 26 vagy 40+ egy roller. Amúgy ahogy elnézem itt a G2 MAX van a legtöbb gyereknek a környéken mutatós a narancs színű lengő karokkal...

• enginev3.0

félisten

válasz K2016 #34517 üzenetére

Itt sajnos nem arról van szó, hogy szar vagy nem szar

Akár mennyire is robosztusnak néznek ki ezek a cuccok, és egy kettőt még úgy is reklámoznak hogy offroad és társai, vagy épp lehet vele ugratni, egykerekezni, az anyag még anyag marad, és törik.

Nekem kukirin g2 van, de én csak gurulok vele, nem vonz hogy ugrálgassak vele, túl vagyok az 1000km-en, de sokan már bőven lehagytak engem km-ben, és köszönik a gépek jól vannak
    Vannak 4-5 ezer km-es darabok is, G4-ből is, mastert is nagyon ajánlják G2-ből

Egyébként szerintem kezdésnek vehetsz G2-őt, nem gyorsul úgy hogy leesel róla, 40-50km/h a vége, nincs halálfélelmed rajta a sebesség miatt, nem szitál, én szeretem

G4-et nem ajánlanék első rollernek, túl durva

Masterben az a jó, hogy választható 1 vagy 2 motoros mód is

Ha ki akarod hagyni a pálcika (25km/h) rollereket, akkor én G2-t ajánlanék elsőre
    Ha nem riaszt el a külföldi rendelés akkor 150-160 körül meg lehet úszni, garancia ilyenkor természetesen nem olyan mint egy hazai boltban, de ez benne van az árban

A Segwayeket is lehet mókolni, és akkor feljebb lehet tornászni a sebességet, azokat itthon is be lehet szerezni, brutál jól néznek ki, lesz garanciád is
    De árban természetesen jóval drágábbak

Ja és csak azért ijesztgetlek, mert olyan kérdésre vársz választ, ami mellé ezeket muszáj elmondani, hogy az ember nyugodt szívvel segítsen

Egyébként nézz youtube teszteket (Bog (mobilarena), Tamás Zsolt (legendd)), ők ketten elég hitelesek, a többi tesztelő inkább fizetett statiszta, és csak jókat mondanak mindenről

Új hozzászólás Aktív témák