Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
Szia, én most ültem (álltam 😉) vissza az elektromos rollelről, lábbal hajtósra. Pont a mozgás miatt. Eredetileg is azért vettem az elektromosat, hogy télen, beöltözve ne kelljen hajtanom a simát, mert beizzadok. De aztán nyáron is használtam, mert győzött a lustaság, na meg a kánikula. Viszont már nagyon hiányzott a mozgás. Én csak két metró megállót megyek, nyugati-Dózsa Gy. út, (2,2km), de ott pont ugyan olyan gyors vagyok mint a metró. Elektromossal picit még gyorsabb is. Ilyen időben pedig még mgeg sem izzadok meg. Egy Decathlonon oxelo town 9-em van. Szerintem jó roller, jól gurul, könnyen összecsukható. Kerék csapágyat már cseréltem benne, de én esőben is használom. Pár perc kicserélni és nem egy nagy összeg. Viszont jóval hangosabb mint a kugoo-m. Úthibákon csörög, csattog.
-
Bdanyy
addikt
Ahol van metró vagy villamos és 3-4 megállónál hosszabban kell menni, ott nekem nem sikerült gyorsabban menni elektromos rollerrel, inkább felszállok rá. Persze ha sokat kell gyalogolni a megállóig akkor megerheti. Nepligettol üllőin kb minden padkan le kell szállni, utána a körút sem annyira jó az emberek közt szerintem. A kálvária tér, Népszínház útvonalat még inkább kerülném 😃
-
DigitXT
félisten
Én elektromost használok, lábbal hajtás esetén, főleg melegben brutálisan le
lehet izzadni... Nem tartom egészséges testmozgásnak a rossz levegőn való
erőlködést: melóhelyre beérve még csak-csak, ha van zuhanyzó. De hazafelé
a buszra felszállni halál izzadtan, hát az ember a háta közepére kívánja.
(Meg gondolom az utastársak is azt az "ájert". Lásd még sportoló = 30 olf
)Heti 4-5 edzés megvan: nekem a roller legyen kényelmes és gyors. Nem kell,
hogy izzasztó sporteszköz legyen: simán közlekedési eszköz, és jó buli...
OFF-ba teszem, mert nem biztos, hogy segít a véleményem... de gondoltam,
megosztom. Ha az ember nem úgy készül, hogy a cégnél zuhanyozik, akkor
igen kellemetlen tud lenni, ha meglepi az elektromos rollere egy lemerüléssel.Tempó tekintetében nyilván egy arra kihegyezett könnyű, és jól guruló valamit
sokkal könnyebb hajtani, mint a relatíve nehéz, szarabbul guruló elektromost,
mindenesetre a gyalog tempónál még úgy is kb. 2x gyorsabb voltam.
Ergo a Google gyalogos útvonaltervének a fele elegendő, kényelmesen, de ha
elektromossal megy az ember és felgyorsul 25-27 km/h környékére, harmada.
(Nyilván az átlagsebesség számít, megfognak a lámpák, nem végig nyelezed.)Szerk: ahogy írod, az adott táv kb. 5 km, és gyalog ezt 1 órára tervezi. Igaz is,
mivel a Kugoo is 5 km/h körül szokott írni, ha tolom: ha hajtom 10-12 simán.
Gondolom egy jobban gurulóval meg lehet a 15-18-is, úgy lehet ~20 perc az út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)