- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
PociAti #33764 üzenetére
Kerékpárúton az egyirányú jelölés állítólag csak ajánlás, nem kötelező érvényű. Legalábbis jogi szempontból.
Tévedés. Kötelező érvényű a tábla.
Egyetlen esetben van kivétel, amikor egyirányú utcába a forgalommal szemben engedik be a kerékpárokat. Ez esetben viszont tábláznak a kerékpárosok és a többi szármű számára is. -
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #33764 üzenetére
Mondanám hogy pl az én esetemben egy stop tábla vonalában a fehér felfestett vonal megoldás lenne, de ott sem állna meg mindenki, max ha rendőrt lát
Egy ilyen tükör tábla vagy mi a neve, már jobb lehet, csak hát biztos belekerül vagy 50ezerbe, és amíg nincs halálos baleset addig ugye ilyenekre nem szoktak költeni
Egyébként sosem gondoltam volna, hogy még ilyen sebesség mellett is lehet gond, mert ha gyorsan megyek, akkor aztmondom megérdemlem, de pont így, érdekes
Még tanításnak sem tudom felfogni, mert ennél csak az lehet biztonságosabb ha tolom a rollert az úton, de akkor meg inkább gyalog megyek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest