Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
De mi a különbség? 6,1 coll a belső átmérő, eredeti vagy utángyártott. Hogy egyik jobban tágul a feszítővassal, másik nem, azt kötve hinném, főleg a CST gumi esetében, amiből nem sajnálták az anyagot. De nem is kell tágulni különösebben, ha jól csináljuk.
Nem gyorsszorítóról beszéltem, hanem gyorskötőzőről és az sem mindegy, hogyan alkalmazzuk.
https://www.google.com/search?q=gyorsszorító
Ez mértani kérdés, megfelelő vájatok vannak előkészítve. Ha oda bekényszerítjük a peremet, akkor kénytelen felmenni a maradék, egy fogkefével is, nem még vassal, nekem ez hihetetlen. Nem tudom, milyen szakmai területen mozogsz, de kicsit furcsa.

Múltkor volt egy kis önszívatás a 10 collossal, egy kis levegőt nyomtam bele, hogy szépen eloszlassa magát a belső. Utána ki akartam tekerni a szelepet, de mintha beragasztották volna, nem engedett, inkább nem kínoztam. Levegőt kiengedtem, de egy kis maradéka lett, én meg csodálkoztam, hogy képtelen vagyok felrakni a külsőt, pedig az egyik már sikerült. Akkor kapcsoltam, hogy eresztek még rajta, jobban kinyomogatom. Pár perc és felcsúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő