Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• polo493

tag

válasz Peaceliker #25374 üzenetére

köszi átnézem,ha duálra állítom az segít de úgy szeretem használni ha nincs emelkedő akkor single motorra teszem,ki-be szoktam kapcsolni,a lengéscsillapítón már állítottam de még lehet rajta kb a max súlyra volt állítva elől a rugó meg az ezen lévő gumi elég kemény a g2 maxhoz képest igaz lehet nem szakad ki pár ezer km után ez :) magas vagyok ha leguggolok persze jobb meg észre vettem itt előrébb lehet tenni a lábad a kialakítás miatt próbáltam más állást ,szerintem a nagyobb kerék súly a keményre állított lengés csillapító meg a kemény gumi anyaga ,levegőt már engedtem belőle a kormányt átnézem mit hol tudok húzni rajta még,lehet ezen maga a rugó is nagyobb lbs bírású

csak elég meglepő volt hogy a g2 max után ilyen instabil ,maga a gép sokat fejlődött fékek nem csikorognak végre ,vastagabb a tárcsa is,csiszoltak rajta jó gép és olcsó is 300e ft volt kintről ár érték bajnok,de úgy látszik ezt jobban testre kell szabni 81kg vagyok kb minden alkatrészt átnézni hogy jobb legyen.

vagy szitálás gátlót nézek,milyen gátló lehet jó erre ami ár értékben még jó is?

Új hozzászólás Aktív témák