Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #25374 üzenetére
köszi átnézem,ha duálra állítom az segít de úgy szeretem használni ha nincs emelkedő akkor single motorra teszem,ki-be szoktam kapcsolni,a lengéscsillapítón már állítottam de még lehet rajta kb a max súlyra volt állítva elől a rugó meg az ezen lévő gumi elég kemény a g2 maxhoz képest igaz lehet nem szakad ki pár ezer km után ez
magas vagyok ha leguggolok persze jobb meg észre vettem itt előrébb lehet tenni a lábad a kialakítás miatt próbáltam más állást ,szerintem a nagyobb kerék súly a keményre állított lengés csillapító meg a kemény gumi anyaga ,levegőt már engedtem belőle a kormányt átnézem mit hol tudok húzni rajta még,lehet ezen maga a rugó is nagyobb lbs bírású
csak elég meglepő volt hogy a g2 max után ilyen instabil ,maga a gép sokat fejlődött fékek nem csikorognak végre ,vastagabb a tárcsa is,csiszoltak rajta jó gép és olcsó is 300e ft volt kintről ár érték bajnok,de úgy látszik ezt jobban testre kell szabni 81kg vagyok kb minden alkatrészt átnézni hogy jobb legyen.
vagy szitálás gátlót nézek,milyen gátló lehet jó erre ami ár értékben még jó is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest