Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee #25161 üzenetére
"Ha idehaza veszed a G2-E-t, akkor számíts rá, h nem tudod módosítani a sebességét már. Az új szoftverrel nem lehet régiót váltani. A régivel még lehetne, de amint az appot felrakod, nem enged belépni, míg nem frissíted. Így aztán go to 10.
Kb 40ezerbe kerül a G2-n, ha mégis módosított szoftverrel akarnád használni - licenszdíj a hackre. (Rolleres szervizekben megcsinálják.)"Első olvasásra nekem úgy tűnnek, hogy a fenti részben elég komoly pontatlanságok vannak.
Pl.: "licenszdíj a hackre". Ezek a projektek open source alkalmazások szoktak lenni. Ez a lényegük! Aki ért hozzá, az hozzátesz valamit. Ezeket nem lehet licencelni, mivel ingyenesek.
A downgrade-re ezt a programot szokás használni:
https://www.scooterhacking.org/forum/viewtopic.php?t=676 -
phrenetiX
tag
válasz
Thunderzolee #25161 üzenetére
Nem foglalkozom én már a Pro 2-vel, megvan a pénzem egy új járgányra, inkább arra költöm. A visszatöltés szerintem közepesen volt, a recommenden. De lehet a legerősebben, nem tudom már.
Nem zavar, a 25 is bőven jó, hadd dudáljanak, nem izgat. Ha kiadok 300 ezret rá nem akarok rá költeni többet. Ez a defektmentes gumi tényleg az?
Szívem szerint elektromos bringát vennék, az masszívabb és gyorsabb, mint az elektromos roller, de a roller mellett szólna a hazai vásárlás. Félek, hogy valami hibás bringát fogok ki külföldről és akkor kidobtam az ablakon 370 ezer forintot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest