Hirdetés
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz
Thunderzolee #25130 üzenetére
Akkor jó hogy Újpesti vagyok
De a lényeg habár a youtube is tele ezekkel,mit hogy kell engem nem érdekel.
Én azzal csak azt akartam mondani,hogy elvileg mindegyik tud 30km/h-t.Engem hidegen hagy mert nekem elég a 25km/h.Engem ne csesztessen senki meg állítson meg betartom a szabályokat felveszem a bukót is,hogy abba se kössenek bele.
Ez a csattogó hátsó és kotyogó első nálam eddig nem jelentkezett.
Olvastam én is ilyeneket el is gondolkoztam hol és hogyan használják ugratnak vele padkákról?Én normális körülmények közt bicikli sávon használom ill.járdán(macskakövön is mentem) és semmi ilyesmit nem tapasztalok.
Én így szeretem ha itthon veszem és könnyebb számomra az ügyintézés,hiába pl alin is ott a 70 mai pumpa itthon fogom megvenni(amúgy pont ez még olcsóbb is itthon) mert ha gond van nem fogok egy kínaival véget nem érő üzenetben történő vitába bonyolódni és bizonygatni videókkal képekkel hogy nem jó.
Itt beviszem/elküldöm és nagy valószínűséggel elöbb megoldom minta alin keresztül diliznék.
De ez én vagyok mindenki úgy csinálja ahogy szeretné,nincs ezzel semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest