Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz IMIIKE1998 #24277 üzenetére
Mekkora hatótávra lenne szükséged?
Hány kiló vagy? Milyen magas?
Emelkedőkön is használnád, vagy csak teljesen sík terepen?
Ne vegyél E sorozatú Segwayt, ha az F2-esek drágák, inkább egy Neon Liteot, ahogy feljebb is ajánlották.Ezt a listát már átnézted, gondolom.
Használt Xiaomikkal meg az a helyzet, h nagyon olcsón lehet már Mi 3-hoz, Pro 2-höz hozzájutni. (110-120ezer)
Ezeket 10-15ezer km-re tervezik, néhányszáz-ezer km az semmi nekik; ha megbízható az eladó, pl itt Hardveraprón, akkor szerintem bátran bele lehet vágni, Pro 2 azért hatótávban még mindig odatesz kb az összes kisebb rollernek.
Vagy ki lehet fogni ilyeneket is, mint ezt pl a hétvégén hoztam el:
https://hardverapro.hu/apro/segway_ninebot_f2e_szinte_uj_allapotban_elado/friss.html
Ez ~200ezres roller, használtan 150-160ezrekért hirdetgetik őket. Egyik ismerősömnek lesz, 130ezerért szinte alig használtan azért csakcsak jobb egy Neon Litenél.
A múlt héten egy F2 Plust vettem meg Marketplacen 120ezerért, azt is egy ismerősömnek lett, az is ilyen alighasznált roller volt.
Az is nyár elejei vásárlás volt, van egy ilyen tehetősebb réteg, aki megveszi, kicsit használja, de vagy nemigazán jön be neki a rollerezés, vagy egyszerűen jön a tél, nem fog vele menni, és eladja, mert nincs hova tennie, és a pénz meg nem gond neki.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
ridiculous
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24277 üzenetére
Ebben az árkategóriában egy Okai Neon Lite jobb választás. (szerintem)
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest