- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
Thunderzolee #24130 üzenetére
Visszakaptam a rollert, de sajnos nem nagyon válaszoltak a kérdéseimre. Nagyon éreztették velem, hogy "itt a rollered, mit akarsz még?!".
Őszintén szólva nem is igen vártam mást. A városunkban évek óta (főleg az utóbbi 1 évben) nagyon durván megszaporodtak a kerékpár lopások. Van egy olyan érzésem, hogy a rendőrség hozzáállása is rásegített. Ha el is kapják őket, nem hiszem, hogy túl elrettentő büntetést kapnának. Lehet nagy részük kap egy felfüggesztettet aztán csókolom.Kérdeztem, hogy miként tudnám jobban megelőzni ezt. Azt mondták, hogy én jól jártam el, ennél többet nem is nagyon lehetne tenni a mindennapokban. 100%-os megoldás pedig nincs és minden lakat leszedhető, főleg, hogy sok tolvaj már akkus erővágóval mászkál.
Állítólag majd ha megszületik végre a rollerek szabályozása és meghatározása, tervezik, hogy lehessen jelöltetni, mint a kerékpárokat. De hogy ez mikorra lesz, a jó ég tudja.
Megakadályozni az se fogja a lopáskat, de talán növeli a "'nem éri meg" faktort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest