- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
válasz
PociAti #24118 üzenetére
1 nem volt rá teljesen jó a méret kb 2cm több volt belül oldal iranyba a gumi rá tudtam rakni hosszabb csavarokkal az oldal deknit de pl kanyarban mozdult a gumi oldal irányban gondoltam 3d nyomtatóval lehetne csinálni olyan oldal deknit ami beül a gumit belső barázdáiba és lefogná azt ,nem forgott el a motor a gumiban azért eléggé meghúztam a csavarokat,nem működött rajta rendesen a kényelem nem érdekelt engem csak lett volna jó.
2 igazából hangosabb lett és lassabb a roller sokkal nehezebb a tömör,jobban melegedett a motor jobban merült egymotoros eléggé észre vettem, büdös gumi szag volt mert a motoron ült a gumi
,egy kicsit kényelmetlen lett pluszba hátsó lábam előbb érezte meg, a kerék súlypontja is eltolódott egyik oldalra jobban nagyobb volt az oldal mozgás is nagyobb sebességgel
Lehet egy kisebb keréken ami nem megy 30 többet még működik vagy dual motoros ami elosztja a terhelést kerekeken és eleve jól passzol a gumi a felnire ott jobban helytálló a tömör de így utólag 4e km,bírt defekt nélkül a tömlős inkább annál maradok.Thunderzolee igen elég jó a tpms van 2 kerekes gumi szenzor is elég jó rollera is .
-
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest