Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez nem csak rollereknél van így.

bemegy és megveszi az elsőt, ami megtetszik neki, és pláne olcsó, vagy nem olcsó, de mindenesetre elképzelni se tudja, h lehet ugyanannyiért jobb ár/érték arányút is kapna.

Apple féle rollert szerintem 1 milla környékén kapnád csak meg.

Biztos több 1,5-2 misi. mininum.#23490Thunderzolee
"A felépítése meg időjárásálló, így ezzel nem lesz gond."Tehát akkor egyértelműen jobb, mint az otthoni rollerek jelenleg. Az aksi is, ha kibírja, a hideget, telet. Stimmt? Aksi csere idején a fékeket is cserélhetnék vagy gyakrabban.
"Én kis naív pl úgy képzeltem, "
Ez lenne logikus. Ezeket nem kell vissza vinni, milyen állomásra? Mert jellemzően össze vissza "elhagyva" látom őket. Múltkor egy bokorban, de jellemzően útmentén.Ezeknél csak chetes ügyfélszolgálat akad vagy van magyar is? Előbbire emlékszem. Az sincs mindig.
#23491 Thunderzolee
"Hát a csővázas felépítésű rollerek már eleve kerülendők lennének"
Mi a baj velük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest