- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
Thunderzolee #23231 üzenetére
10 milla hoz egy évben nettó 1.5millió Ft-ot. Tartsa aki akarja euróban leváltva 380-on legalább az inflàra elég ellentétben euróval, persze ha nem lesz 380x1.15%=440..
-
pescara
aktív tag
válasz
Ez akkor igaz ha euroban van a penze, de ha forintban es ilyen gyenge forint aron eurot akar vasarolni...hat az szerintem mar eleve bukta, akkor mar inkabb az allampapir. Rollerbe semmikepp nem fektetnem
-
törölt tag
válasz
úgy jön ide, ha nem rollert veszek belőle, hanem berakom a most még magas kamatot fizető papírba vajon az hoz többet, vagy a roller ára menne feljebb? 1 év alatt.
Euróval önmagában nem leszel előrébb. Másnak meg eszébe jut, politikától függetlenül.
pescara, persze jönnek újabb modellek. De nem mindegy milyen áron szerzik be, milyen áron gyártják, milyen a kereslet. Jövőre ha lesz 700as benzin, az is megdobja az érdeklődést.
Eddigi tapasztalat az, hogy növekedett a rollerek ára amiket követtem. Most volt egy csökkenés, de ez lehet nem tendencia.
Árgépnél néztem más terméket annál is ezt látom, volt egy csökkenés, és most kezd emelkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest