Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
INGJOKE #21911 üzenetére
X összegig biztosítva van a pénzed. Az hogy visszakaptad nem azt jelenti, hogy valóban az Ali vagy esetleg az eladótól szerezték vissza. Főleg 2 óra alatt. Kis összeget megszoktak előlegezni. Nekem volt több 1000+ eurós rendelésem amit 30-50 napon belül szereztek vissza. Rengeteg bizonyítékot is kellett küldeni. Mondjuk én metál csomagban vagyok.
Olyan is volt, hogy együtt rendeltem 2 roller nyak bilincset az egyik szín olyan gagyi anyagból volt hogy azonnal megreccsent. Vita minden alkalommal return és refund. Tehát vissza kell küldenem. Megírtam az eladónak, hogy nagyjából 60$ a posta én ezt nem fizetem ki előre az tuti. Főleg egy 25$ cuccra (összesen 50 volt a kettő). Addig nyitottam, zárták be amíg nem volt már több lehetőségem nyitni mert leteltek a napok. Írogattam nekik hónapokon keresztül, az elején ígérgettek aztán se kép se hang. Nemrég amikor volt az egyik 1000+€ ügyem akkor mondom jó ha már itt vagyok ráállítom a Revot majd 1 év után. ~20 nap alatt visszakaptam mindkét termék árát (a jó is, ami azóta is üzemel).
Bocs kicsit hosszú lett, csak azt akartam ezzel szemléltetni, hogy kintről is lehet biztonságban rendelni, csak neked kell róla gondoskoni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- potyautas: Vágyak
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest