- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Akik emlékeznek még: 1 hónapja vettem kb. egy Kugoo S1-et 2200Km-el, szép és szervizelt állapotban. Akksi teszten 82%-os állapotot mértek, tehát kicsit értetlenül állunk az eladóval a jelenség előtt, nos egyik reggel egész éjjeles töltés után indultam el vele és kb. 300m után leállt a gép. Nem tudom jelent-e gondot de lejtővel indult az út és a visszataplalos első féket használtam. Gyengébb volt a fékhatas nem tudom tehettem e kárt benne hogy teli akksival használtam, de tény hogy a gép csak töltőn képes működni, úgy megy minden funkció, de ha nincs töltőn egy villanás után kikapcsol ja magát a cucc. Esetleges tultoltottség miatt vártam egy hetet hogy állásában merüljön de nem javult meg. Fél órát már tudtam tölteni a led visszajelzőt figyelve, de akkuról nem hajlandó menni. Lenne valami ötletetek hogy mi lehet vele? Vízet nem kapott.
szerek. : Új hsz. akart lenni nem válasz. Bocs kedves előttem író!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest