- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
DigitXT #19616 üzenetére
elolvasva a hsz-odat, megértettem, hogy ne vegyek kugoo s1-et, de ezek után az e-twow-ról is lebeszélsz, csak is azért mert nincs rajta dob vagy tárcsafék? egy próba után nem releváns a véleményem ezt tudom, de a gázkar pl szerintem adagolható, az biztos, hogy nem olyan mint egy motorkerékpár vagy egy autó, hiszen nem le-ről hanem csak wattokról beszélünk. a gyorsulás szerintem nem arányos a gázkar lenyomásával , vagyis aránylag sok idő amig eléri a kívánt sebességet, de azt tapasztaltam, ha nem nyomom le tökig akkor megy mondjuk 10km/h -val és amikor tovább nyomom aránylag jól gyorsul és még mindig van lehetőség tovább gyorsulni a beállított érték közelébe. A fékkart nem volt időm alaposan studérozni, mivel első utam volt, az adrenalin jelentősen befolyásolta a reflexeim működését. szerintem nem kellett 20m a megálláshoz nullára. hónapok óta nézegetem a kínálatot de nem találtam az e-twow-nál jobbat. mondjuk nekem a súly a legfontosabb, persze a fék után, de mivel én már csak öregurasan gurulnék vele talán elég lesz az e fék. ami tetszene azok mind 20kg vagy több súllyal bírnak, amit én nem tudnék könnyen buszra metróra villamosra feltenni.
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT #19616 üzenetére
"Ezért is jobb, ha hátul hajt a roller, mert akkor elöl valami mechanikus fék van rajta (adagolható)."
Ennél talán erősebb (logikusabb) érvet lehetne felhozni első hajtás
fékezhetősége mellet. Ha elől hajt a roller, és nem nyomod a gázt,
akkor bekapcsol a visszatáplálásos fékezés. Ami lassít, de akkorát
nem fékez, hogy azonnal megálljon, és átrepülj a kormány felett. Az
igazán jelentős fékhatás a hátsó tengelyen jelenik meg. Hiába kisebb
hátul a fékezés hatékonysága, egyensúlyvesztés szempontjából jobb
a biztonságérzet, amikor teljes erővel fékezni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Sweet.tv - internetes TV
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Asztrofotózás
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest