Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Casseius tag válasz  tothjozsi96

üzenetére tothjozsi96

üzenetéreah most nézem h az esparts kicsit más design, csak az alapelv ugyanaz, hát ki kell próbálni hátha, de általában az anyaghasználat a probléma ezeknél. 
- 

Peaceliker addikt válasz  tothjozsi96

üzenetére tothjozsi96

üzenetéreItt csoportban volt valaki aki úgy járt. De asszem 100++ kiló volt a kolléga és vészfékezésnél keresztbe fordulva történt? Csak rémlik, nem biztos. 
 Nekem amikor megjött, direkt rollert bedöntve oldalról tapostam, hogy mennyit deformálódik... De jobb volt, mint vártam. Szerintem egy próbát megér, nekem meggyőző volt. Na nem az, ahogy csillapított, lehetett volna puhább. Bár lehetett állítani, de akkor még nem tudtam mi merre, lehet fel lehetett volna puhítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő