- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
DigitXT #17233 üzenetére
értem. szervizben volt 3 hétig nem csináltak vele semmit. járkáltak vele de nem jelentkezett az a kopogó hang amit mondtam nekik. szét akarták belezni mert hogy akku gond lehet, de azt garanciába meg tudtam volna csináltatni. csapágyakra meg ugye nincs mert csak akku és elektronikára adnak, kopó alkatrészre nem. így végül aztán nem lett vele semmi. hiába mondtam többször is a csapágyakat.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #17233 üzenetére
Igazából de, fázis hiba (kihagyás vagy eltolódás) létezik . Ez pedig vagy rossz csatlakozás (motor-esc), haldokló vezérlő vagy hibás hall szenzor (rossz pozíció érzékelés), esetleg idegen anyag (fém vagy mágneses) került a motorba, ami szenzort zavarhat. És ezeknek lehet az a tünete hogy x fordulat vagy terhelés mellett "dadog" mert rossz(időpontban) helyre "gyújt" (küldi be a fázist).
Ezekben az a jó, hogy nem könnyű rájönni melyik a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest