- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Pár hete vittem volna szervizelni az 1S-t és éppen próbálgatott valaki egy elektromos motort. Megtetszett és beszélgettem én is kicsit aztán a végén megkérdeztem, hogy na mégis mennyi egy ilyen: 1,3M. Ezért cserébe tud kb 50 km-t és hivatalosan ugye 45 km/h-t, amúgy se sokkal többet, olyan 60 környéke, de akkor ugye a hatótáv rovására megy (ja és a hidegebb időket se felejtsük, akkor még kevesebb).
Nem mondom, nem kicsit döbbentem le, de ezen felbuzdulva megnéztem Csík 5-6 videóját ebben a témában és hát elég szánalmas a felhozatal ezen a téren.
Ott a beszélgetés végén is azt mondtam, hogy hát veszek használtan egy robogót (nem tudom mennyi most egy, de 300 körül biztos találni). Nyilván a benzinár volt rögtön a visszavágás, de mire 1 milliót beletankolok évek telnek el. (most a környezetvédős részét hagyjuk a dolognak, még mindig sokkal jobb ha valaki benzines robogóval jár, mintha egy suv-al tenné ugyanezt)
Szóval szerintem, amíg nem lesz egy hatékonyabb akku technológia addig ezek nem túl életképes eszközök, esetleg úgy lenne jó, hogy ha telepítve lennének akku töltőfalak, ahol van feltöltött akku, azt kiveszed, a sajátod beteszed és mész tovább. Kínában ilyenek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest