Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Nekem F30E van, minőségre teljesen rendben van, ebben nem érheti kritika. A megtehető távolság is nagyjából stimmel pedig nem szoktam lassan menni, ahol lehet nyomom neki. Én nem próbáltam az ennél kisebb kerekűvel szerelt rollereket, alapból emiatt vettem Segwayt.
Én 200 ezerért vettem egy hónapja kb., szerintem ennyit megér, nem spórolnék ezen mert később megbosszulja magát. Egyedül a tempomat az ami egy kicsit hiányzik belőle de szinte semmi másba nem tudnék belekötni, nem bántam meg hogy megvettem őket, fasza kis kirándulásokat szoktunk az asszonnyal csinálni vele. A töltője is elég kicsi és az elején elég gyorsan tölt szóval ha be tudod dugni valahova amíg kávézol / eszel / sörözöl fél órára mondjuk akkor értékes kilométereket nyersz. Ja és tömlő nélküli a gumija..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Pixel 7 pro 128/8
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest