Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
phr3ak
üzenetére
HA tehetem, én is leteszem. Értelemszerűen nagybevásárlásnak nem ezzel indulok neki, de a napi munkábajárás, kisebb bevásárlások, helyben ide-oda szaladgálás csak ezzel történik. Április közepe óta 600km ment bele (amit nem mondanék sem soknak, sem kevésnek) de az autó lényegesen kevesebbet megy. Az idén a közvetlen kollégáim negyede lépett hasonló útra.
-
Somatom
veterán
válasz
phr3ak
üzenetére
Ezt vitatnám. A G30 -ra lehet kapni csomagtartót, de én nem vettem. Enélkül is símán megy a bevásárlás. Hátizsákba a nehezebb cuccok, kormányrúd akasztójára a könnyebb nagytestűek (pl. kenyér) és a két lábam közé, a trepnire még felpókozok két 6 -os fólia dobozos sört.

-
Nordik
őstag
válasz
phr3ak
üzenetére
Jobbára az ilyen gyengébb rollerek max 20km hatotavolsaguak, elmennek úgy 15kilometert.
En is most akarom megvenni az első rollerem, alkalmanként használatra, de el nem hiszem valakinek elég ez a hatotav. Én alapból is 30km hatotavval nézelődök. Az már valamire elég azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook hibák
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő