Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
McNamara
üzenetére
Én nem szoktam bevinni, mindig kint zárom le (ez alól csak párszor tettem kivételt, amikor nem volt nálam lakat).
Szabadban pedig lehetőség szerint olyan helyet keresek, amire az üzletből rá lehet látni, vagy más valaki rálát. (Pl. van kamera, vannak taxisok, vannak biztonsági őrök. Olyan hely, ahol nem szeretnek akciózni a tolvajok). Lényeg az, hogy mindig valamihez hozzá legyen rögzítve (rövid U-lakat tökéletes ebből a célból). Amúgy nem annyira a lakat formája, vagy márkája a fontos, hanem hogy a helyszín ne legyen szimpatikus a tolvajoknak. -
Reggie0
félisten
válasz
McNamara
üzenetére
En megkerdezem az elso par alkalommal ugyanabban a boltban, de a boltok 99%-a megengedi, amelyik nem, annak is a fele azt mondja, hogy itt-ott tamaszd le es figyelnek ra(pl. XII ker fopostanal az orok pultja moge tehettem). Eddig egy patika volt, ahol azt mondtak, hogy hagyjam az ajton kivul. Plazakba is beengedik es tilto tabla sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest