Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
McNamara
üzenetére
Én nem szoktam bevinni, mindig kint zárom le (ez alól csak párszor tettem kivételt, amikor nem volt nálam lakat).
Szabadban pedig lehetőség szerint olyan helyet keresek, amire az üzletből rá lehet látni, vagy más valaki rálát. (Pl. van kamera, vannak taxisok, vannak biztonsági őrök. Olyan hely, ahol nem szeretnek akciózni a tolvajok). Lényeg az, hogy mindig valamihez hozzá legyen rögzítve (rövid U-lakat tökéletes ebből a célból). Amúgy nem annyira a lakat formája, vagy márkája a fontos, hanem hogy a helyszín ne legyen szimpatikus a tolvajoknak. -
Reggie0
félisten
válasz
McNamara
üzenetére
En megkerdezem az elso par alkalommal ugyanabban a boltban, de a boltok 99%-a megengedi, amelyik nem, annak is a fele azt mondja, hogy itt-ott tamaszd le es figyelnek ra(pl. XII ker fopostanal az orok pultja moge tehettem). Eddig egy patika volt, ahol azt mondtak, hogy hagyjam az ajton kivul. Plazakba is beengedik es tilto tabla sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest