Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
McNamara #14189 üzenetére
Én nem szoktam bevinni, mindig kint zárom le (ez alól csak párszor tettem kivételt, amikor nem volt nálam lakat).
Szabadban pedig lehetőség szerint olyan helyet keresek, amire az üzletből rá lehet látni, vagy más valaki rálát. (Pl. van kamera, vannak taxisok, vannak biztonsági őrök. Olyan hely, ahol nem szeretnek akciózni a tolvajok). Lényeg az, hogy mindig valamihez hozzá legyen rögzítve (rövid U-lakat tökéletes ebből a célból). Amúgy nem annyira a lakat formája, vagy márkája a fontos, hanem hogy a helyszín ne legyen szimpatikus a tolvajoknak. -
Reggie0
félisten
válasz
McNamara #14189 üzenetére
En megkerdezem az elso par alkalommal ugyanabban a boltban, de a boltok 99%-a megengedi, amelyik nem, annak is a fele azt mondja, hogy itt-ott tamaszd le es figyelnek ra(pl. XII ker fopostanal az orok pultja moge tehettem). Eddig egy patika volt, ahol azt mondtak, hogy hagyjam az ajton kivul. Plazakba is beengedik es tilto tabla sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest