- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
Kábelkötegelő van egy, a kormány rúdból kijövő vezetéken. Engem annyira nem zavart, hogy tettem oda mégegyet
Ragasztó pisztolyos megoldás pedig a hátsó lámpa, hátsó sárvédő alatti elvezetésénél található. Sok vizet nem zavar.
@tarat: 15km már necces egy töltéssel max sebességgel. Én 70 kiló vagyok, és szerintem annyit nem mennék el ha nem megyek spórolósan. Igaz az utóbbi időben azt vettem észre, mintha kevésbé merülne az akksi. Lehet, a hőmérséklet, lehet, hogy csak "bejáratódott". Nem tudom, nem értek az akkumulátorokhoz.
De nyilván ha nem tolod neki, simán elmehet ennyit. Még nem volt türelmem tesztelni. És szerintem nem is lesz, 15km/h-val körbe körbe menni másfél-két órán keresztül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest