Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
krooarbo #11643 üzenetére
Bocsánat, de nem volt időm elöbb válaszolni. Nem terheltem a kormányt, elötte elkezdett mozogni és szerintem ha akkor utána húzoka kapocsnál ez talán nem történik meg, de kitudja. Nagyon gáz, vékony a cső. Sajnos a Monorim cső amit ajánlottak, tökre jó lenne, csak a kormány nem ovális hanem kerek, így nem kompatibilis. Írtam a supportnak, most videót kértek, küldtem nekik. Meglátjuk mi lesz.
Sokan vásároltak itt ilyen rollert, eddig csak én írtam, hogy baj lett vele, reméljük ez így is marad. Egyetlen hibáról nem szabad rögtön teljes véleményt alkotni. Halottam én már törött kormányrudról nagyon drága rollereknél is. Sajnos ezt megszívtam. De pont azért akarom megcsinálni, mert nekem bejött - na nem az hogy eltörött. Kényelmes volt és a 10" kerék sokkal jobb menetbiztonságot adott mint a 8,5"-s. Persze most agyalhatok, hogy szerzek kör alakú kormányrudat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest