- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Segway ZT3 Pro kiütve mennyivel tud menni?
-
Megnéztem Bog videóját és utána olvastam, egész jónak tűnik ez az f3, de még mindig necces lenne 25-el munkába járni azon a szakaszon, ahol nekem kellene. Azért hogy amíg nincs suli és harmada annyi autó van használjam kicsit op lenne.
Ha rászánom magam, hogy megint valamit vegyek kelleni fog az a 40-50 km/h. -
válasz
Thunderzolee #29943 üzenetére
A 30 még kevés lenne a 35 már szódával elmenne, de a 40-45 az már elég hogy gyorsabban meg tudjak halni rollerrel.
-
válasz
Thunderzolee #29908 üzenetére
Ez miért nem 35-el megy? Az valami másik verzió?
-
válasz
PociAti #29435 üzenetére
A 25km/h az a baj, hogy a 69-es villamos vonalán járok dolgozni. Azaz a legtöbb helyen a parkoló autók és a sin között megyek ami jó, de vannak a megállók ahol azon a részen kell átmennem ahol a kocsiknak is, hiába van ezeken a részeken 30 km/h-s sebesség korlátozás én se tartom be, ha arra megyek kocsival. Nyilván a rollerest még utálják is és mindenhol meg akarják előzni, nehogy 50 m-t mögött kelljen menni 25-el. Szóval az amúgy is rohadt veszélyes szakasz ez miatt még neccesebb lesz. Nyáron mikor nem volt iskola fel, vagy negyede akkor volt a forgalom, de a 2x6 km-en minden nap volt valami konfliktus helyzet így is.
Nem tudom a Kukurin mennyire szar vagy sem, én nem szoktam se ugratni se durván ütin verni a gépet, majd még körül nézek mik vannak. A Pro 2-t ma legalább elviszik. -
válasz
PociAti #29431 üzenetére
Én most épp árulom a Pro 2-t, hogy egy gyorsabbra váltsak és jobbak legyenek az esélyeim munkába menet életben maradni. Mivel 40-45km/h elég lenne már azon a 6km-es úton amin járok, így Kukurin G2 lesz szerintem belőle. 11.11-es akcióba megveszem és tavaszig megcsinálom a szükséges dolgok módosítását és azzal járok majd dolgozni, míg 14-15. kerületben le nem darálnak kocsival. 🙂
-
Eladó félbe került a szeretett pro 2-m. Az applikációban mit kell csinálni, hogy a következő tulaj simán rá tudjon majd csatlakozni? Eladás előtt kell még vele valamit csinálni?
-
válasz
PociAti #27506 üzenetére
Nekem a 25 is lassú. Valószínűleg nyár végén megy a pro 2 és jön jövőre valami nagyobb. Itt általában fikázni szokták,de a Kukurin g4-et néztem ki. 11.11-es akcióba megveszem majd és tavaszig valami hozzáértővel kicseréltettem, amit ki kell és nekem tökéletes lesz munkába járásra.
-
-
Én meg azt hitem, hogy csak felállok a rolira és megvárom míg eléri a 25-öt bekattan a tempómat és mindenki boldog.
-
válasz
ridiculous #27252 üzenetére
Jó akkor csak keverték a számokat. Nekem is a 25/25 rémlett. “Szerencsére” egyiket se haladja meg. 🙂
-
Ez a közelezős dologról eddig is tudtam, de most valahol azt olvastam 14 kg a súlyhatár. A Xiaomi pro 2 mennyi kiló? Arra kell kötni?
-
válasz
Thunderzolee #26892 üzenetére
Ilyen oldalt megnyitni is kár. A magyar agymosott közmédia bulvár része...
-
válasz
Thunderzolee #26827 üzenetére
"Vegyél egy Xiaomi pumpát."
Az van, csak nem tudom a pontos típusát. (talán 1s)
-
válasz
Thunderzolee #26823 üzenetére
akkor a 45/55 psi jó lesz nekem. Köszi.
-
Nah megjött a töltő a Xiaomi pro 2-höz. Ma ha lesz időm feltöltöm. Én kb 69 kg vagyok plusz ruha és cuccok olyan 75 kg. Mennyire érdemes felfújni az első/hátsó kereket? (psi-be kellene az adat a xiaomi aksi pumpa is azzal számol)
-
Sikerült valahova elkevernem a Xiaomi pro 2 roller töltőjét. Lehet valahol ilyet használtan venni?
-
válasz
Thunderzolee #25435 üzenetére
Én még nem vettem elő idén a rollert, anno meg decemberben és januárban is jártam vele. Tegnap Hungárián a melóhelyen kimentem a Wolt-oshoz a kajáért majdnem elfújt a szél.
-
válasz
Thunderzolee #25406 üzenetére
Jók ezek a videók mindig jó szórakozom, ha vannak ilyenek jöhetnek.
-
válasz
Thunderzolee #25155 üzenetére
Ez mondjuk 200-250-ért jó lenne, de igazából ez is csak egy pálcika.
-
válasz
Silentfrog #25022 üzenetére
Ilyenkor mindig eszembe jut a sok habzószájú m*jom, aki a csak magyar garancia mantrát nyomják mindenkinek, aki Kínából rendel.
-
válasz
Silentfrog #24998 üzenetére
Én 2022 őszén vettem egy használt Xiaomi pro 2-t 170.000-ért. Olyan nagyon sokat nem használtam, (majd megnézem pontosan mennyit mentem vele, amikor megvettem 154 km volt benne) de azóta is teszi a dolgát meg vagyok vele elégedve. Majd ha lesz időm megnézem hogy a 15-ből eltudok-e jutni normális körülmények között a 14-be a munkahelyre és jó idő után ezt fogom használni itt is.
-
válasz
Silentfrog #24996 üzenetére
Szerintem, ha visszakaptad használd még pár napig megint menjen garira pénz vissza és vegyél egy normálisat.
Erre egy fillért ne költsél már.
-
válasz
Peaceliker #24735 üzenetére
Múltkor a Szentmihályi úton (2x2 sáv) a csávó este 8-kor egy nagy rollerel mindenféle védőfelszerelés nélkül esőbe 60-as táblánál tartotta a forgalommal a sebességet. A busz lefékezett előtte a buszmegállónál már néztem hogy most fog felkenődni, de semmi simán lefékezett és bejött a belsőbe kikerülte és ment tovább.
Majd ha jobb idő lesz kitapasztalom van-e olyan minőségű út ahol a 15-ből el tudok jutni a Hungária krt végéig és én is roller(pálcika) és bukóval fogom nyomni a melóhelyre. -
válasz
Peaceliker #24601 üzenetére
Kimásoltam, hogy mi az, de valami okosórát dob rá.
-
válasz
Thunderzolee #24597 üzenetére
Én 178 cm vagyok és a pro2-nél nem érzem, hogy alacsony lenne.
-
válasz
Thunderzolee #24584 üzenetére
“Forgalomtól elzárt területen…”
-
Kedden bevittem a Xiaomi Pro 2 roller a Bikegarázsba, hogy kotyog a kormánya. Ma hoztam el. Egy csavart felül meghúztak és beragasztottak meg alul kicserélték és beállították az általam szerszám hiányában megkokányolt csavart. 4000 HUF-ot kértek és még szépkártyával is lehet fizetni náluk. Tőlem kapnak egy ajánlást.
-
A rollernek mennyire tesz jót, ha leteszem egy panel pincéjébe? A hőmérséklet szinte állandó, nem vizes, dohos se párás?
-
Nah ma elment mellettem egy csaj (dagadt) egy pro 2 rollerrel és ugyan úgy csörgött zörgött a kormánya mint az enyém. Mit lehet ezzel kezdeni? Melyik az ajánlott szerviz bp-en?
-
válasz
Thunderzolee #22841 üzenetére
"Ne ugrass vele, nem akkora terhelésre tervezték, ez nem kerékpár, nem arra való, h padkára le, padkárol fel."
Basszus most mondod? Szombat hajnalban a Tier bírta egy 7 km-en át csőgázon
-
válasz
Peaceliker #22736 üzenetére
Király.
-
válasz
Peaceliker #22733 üzenetére
Én egy olyan típust keresek, mint a kocsim. (Suzuki Vitara) Évi egy szerviz. Tankolás meg néha mosás.
-
válasz
Thunderzolee #22731 üzenetére
Még nem mentem ezen a távon most költözünk majd oda. Amin most járok az 4,2 km és szinte végig bicikli út és 15-17 perc pálcika rollerral.
Ott szinte végig tudok 25-el menni, többel is lehetne, de a pro 2 ennyit megy és már megint nyekeg a kormánya...
-
válasz
Peaceliker #22729 üzenetére
Ez a típus egyébként "gondozás" mentes? Nem vagyok nagy szerelő típus tölteni akarom és a kereket fújni max.
-
válasz
Peaceliker #22727 üzenetére
Ez Újpalota- üllői 288-ra néztem...
-
válasz
Peaceliker #22723 üzenetére
Hazai gari nem érdekel.
Szóval a Mantis egyébként Kaabo márkanév alatt fut?
A hatótáv nem mérvadó, mert nem az miatt szeretnék nagyobbat 10-15 km-nél szerintem többet egyben nem egyek. Kicsit húzós az ára, asszony nem lesz boldog...Ha 15 km-t ír és 52 percet a biciklis google tervezés, mennyi lenne ezzel a rollerrel, ahol lehet max gázon?
-
válasz
Thunderzolee #22719 üzenetére
Mennyibe fájnak a Mantisok. (új, használt)
Melyik fajtát érdemes venni belőle?
Van róla magyar nyelvű teszt? -
Megvárnám, hogy lesz-e vmikor új szabályozás.... de egy xiaomi pro 2 után milyen rollert ajánlotok, ami már meg egy 35-40-el és nagyobb kereke van? Vérzéscsillapítót nem írok, mert bár Bp-n szarok az utak, de azért aszfalt van a legtöbb helyen.
-
válasz
Thunderzolee #22510 üzenetére
Órákig el tudom nézni az ilyen videókat...
-
-
Kicsit off de hátha tudtok segíteni. Vettünk a születendő gyerekeknek egy komolyabb iker babakocsit.(használtan) (Mountain buggy duet) Gyárilag levegős kerekek vannak rajta, de az előző tulaj lecserélte tömörre, mert le szokott ereszteni. A roller pumpával felfújtam kb 3-4 hete maxra amit írt, most meg már mindegyik laposabb, mint volt. Nincsenek fent a babakocsin csak simán az oldalukon fekszenek. Ez normális hogy ennyit ereszt, ha nem akkor ki bajuk lehet?
-
-
válasz
bigrob #21908 üzenetére
Én revuloton egyszer visszakértem egy apróság árát. 10 dollár volt. Nem kaptam meg, a kis kínai alin meg azt hogy megkaptam és az ali 2x is az eladónak ítélt, pedig egyértelműen látszott, hogy nem jött meg a nyomonkövetésből. Elküldtem revnek, feltöltöttem mindent amit kért 2 óra múlva visszakaptam a pénzem.
-
válasz
Gardaai #21806 üzenetére
Én mikor először kipróbáltam, akkor a xiaomin 3-asra állítottam és jó darabig nem foglalkoztam vele. Aztán egyszer eszembe jutott mikor az appban turkáltam, mondom kipróbálom a 4-est. (max) Azóta is úgy használom az esetek nagy arányában fékezni csak a konkrét megálláshoz kell. A kocsiban is így vagyok ezzel, ha már faék egyszerűségű 1.6 szívóbenzin, (suzuki) simán visszakapcsolgatók és van motorfék. Az újonnan vett Vitarában 135 ekm-nél kellet először 4 betétet és két tárcsát cserélni.
-
válasz
Thunderzolee #21797 üzenetére
Jah hogy úgy törés. Nekem tényleg nem esett le. Ritkán használom így.
-
válasz
Thunderzolee #21793 üzenetére
Törés?
-
válasz
Thunderzolee #21791 üzenetére
Ezt ajánlottam én is egy havernak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest