- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
INGJOKE #22725 üzenetére
Mennyi idő alatt szoktad most megtenni ezt a távot?
Gondolom azért vannak benne kanyarok, vagy talán kereszteződés is, ahol még ha épp elsőbbséged is van, akkor se robogsz át nyélgázon, mert mivan ha egy autó nem veszi észre, h egyáltalán nem lassan közeledsz, és kikanyarodik eléd.
Biciklivel 5-7 perc alatt szoktam beérni, rollerrel 3-5 perc (40-50-es tempóval).
Autóval meg kb 10-15 perc, mire az egyirányú utcákból kikecmergek, plusz parkolóhelyet kell keresnem, plusz a parkolóból besétálni a portáig (míg a roller/kerékpártároló a bejáratnál van közvetlenül).
Délutános műszakban, mikor meg tele van már a délelőttösök autóival a parkoló, egyrészt tovább tart helyet találni, másrészt inkább csak a bejárattól még távolabbi pontokon van szabad hely, így még tovább tart beérni.A 15km-t sztem max fél ora alatt megteszed, inkább 20-25 perc körül.
-
Peaceliker
addikt
válasz
INGJOKE #22725 üzenetére
Tervezd meg autóval és már látod is mennyi
olyan időben tervezd amikor nincs forgalom, mert csúcs forgalomban sem lesz sokkal több idő
Bringa úton nem sokkal gyorsabb, mint amit Google tervez, ki is szoktam az útra. Pl Örs - deák bringa útvonal terv 35-40p volt és 25 öt futottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!