Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
INGJOKE #22458 üzenetére
Azért elég kemény kijelentéseket fogalmaztál meg, amiket én máshogy látok.
A PayPal nem alaptalanul lett a világ vezető e-kereskedelmi fizető rendszere. 1998-ban alapították őket, rengeteg másik is próbálkoztak hasonló szolgáltatásokkal, de a PayPal (és fő riválisuk, Elon Musk által alapított x.com) voltak a legsikeresebbek az online csalások kimutatásában és kiküszöbölésében.
Nem nagyon van más hasonló platform, ami megbízhatóan működik. És amikor egy elérhetetlen csaló lenyúlja a pénzt, akkor is visszakapod. Ennek ára van, magasabbak a díjak, de teljesen megfizethető a "szolgáltatásuk". Az átváltáson is folyamatosan nyerészkednek, de én akkor "töltöttem fel a számlámat", amikor kedvezőbb volt a USD HUF arány. Ellenőrizni kell előtte mi éri meg jobban. Ft-ban elküldeni, és rendszeren belül váltani, vagy a banktól valutában utalni.
Ha egy eladó kedvezményt ad PayPalon keresztül történő fizetés esetén, azt talán amiatt van, mert ő is be szeretné védeni magát olyan csalók ellen, akiknek a tranzakcióit utólag törlik. Vagy csak mert kényelmesebb neki ez a fizetési mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest