Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
asy
újonc
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ezt nem is láttam. Nem tudom ez mennyire lenne hatékony de megdumálhatjuk azt az osztályos reklámot!
-
asy
újonc
Természetesen semmilyen anyagi jellegű dologra nem gondoltam. Ha tehetek az ügy érdekében akkor beszállnánk 10Kg kupakkal. Már csak azt kéne tudni hogy ez hogy jut el hozzátok?
Remélem a PET palack újrahasznosítás is fellendül ezek után
A verseny csak azért lett kitalálva hogy eldöntsük hova kerüljön a kupak... -
asy
újonc
Sziasztok!
Először is mindenkinek Boldog új évet kívánok. Én most csöppentem bele a topikba de meglepőek az eredmények. Örömmel tölt el hogy a mai társadalom is képes ilyenre.
De térjünk a tárgyra. Nem tudom jókor szállnék-e be, remélem időben.
Én egy műanyag PET flakkonok újrahasznosításával foglalkozó vállalkozás vezetője vagyok. Nálunk rengeteg kupak kerül ki úgy hogy azok feldolgozásra kerülnek. Nekünk nem a kupak a fontos hanem a palack maga. Így hát nagyon sok kupak eddig feleslegesbe ment.
DE! : Engem már megkerestek ilyen céllal, csak valahogy nem jutottunk el odáig hogy a kupakok eljussanak oda ahova kell. Ezért arra gondoltam mikor megláttam ezt a topikot, hogy mindenki jól járjon valamiféle verseny kellene legyen a két ajánlat között. Itt most nem pénzre gondolok, hanem például hírdetési lehetőségről, vagy bármi oylan ami nekünk is előny. Már elkezdtük gyűjteni a kupakokat most olyan 25kg körül van amit ha az előző hozzászólásokból kivéve 3g-al számolok az bizony több mint 8000db műanyag kupak.
Őszintén remélem hogy a gyűjtés eredményes lesz. És ha lehet folytassuk máshol is!!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő