Aktív témák

• asy

újonc

Sziasztok!

Először is mindenkinek Boldog új évet kívánok. Én most csöppentem bele a topikba de meglepőek az eredmények. Örömmel tölt el hogy a mai társadalom is képes ilyenre.
    De térjünk a tárgyra. Nem tudom jókor szállnék-e be, remélem időben.
    Én egy műanyag PET flakkonok újrahasznosításával foglalkozó vállalkozás vezetője vagyok. Nálunk rengeteg kupak kerül ki úgy hogy azok feldolgozásra kerülnek. Nekünk nem a kupak a fontos hanem a palack maga. Így hát nagyon sok kupak eddig feleslegesbe ment.
    DE! : Engem már megkerestek ilyen céllal, csak valahogy nem jutottunk el odáig hogy a kupakok eljussanak oda ahova kell. Ezért arra gondoltam mikor megláttam ezt a topikot, hogy mindenki jól járjon valamiféle verseny kellene legyen a két ajánlat között. Itt most nem pénzre gondolok, hanem például hírdetési lehetőségről, vagy bármi oylan ami nekünk is előny. Már elkezdtük gyűjteni a kupakokat most olyan 25kg körül van amit ha az előző hozzászólásokból kivéve 3g-al számolok az bizony több mint 8000db műanyag kupak.
    Őszintén remélem hogy a gyűjtés eredményes lesz. És ha lehet folytassuk máshol is!!
    :C

Aktív témák

Hirdetés