Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
laci80
tag
'' Ezért arra gondoltam mikor megláttam ezt a topikot, hogy mindenki jól járjon valamiféle verseny kellene legyen a két ajánlat között. Itt most nem pénzre gondolok, hanem például hírdetési lehetőségről, vagy bármi oylan ami nekünk is előny. ''
Ezt légyszives fejtsd ki böveben.
Hirdetési lehetőséget vagy bármi féle ellen juttatást nem áll modomban biztositani neked és senki másnak, már csak azért sem mert ez egy jótékny gyüjtés, aminek ugye az a lényege, hogy puszta önzetlenségből minden nemű ellentételezést kizárva segitünk valamelyik embertársunknak.Tehát cserébe én garantálok neked egy köszönömöt és egy baráti kézfogárt, ennyi ami nyujtani tudok.
Ha a fentiket figyelembe véve nem tudsz olyan rengeteg kupakot felajánlani akkor sncs semmi gond, de egy pár db is segitséget jelent 100db, 200db, 1000db amennyit feltudsz ajánlani.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest