Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hu-Ízirájder
tag
'. telepítsd fel a legújabb 1.64 es samurizet ha még nem az van
2. a weather pluginnak van egy beállítás fájlja ott kell beállítani a nyelvet ill a településed id jét is akár itt keresd /Samurize/plugins/Weather.2004.ini asszem szal egy konf fájl ott jegyzettömbel beleturhatsz
3. telepítsd újra a samurizet
nálam semmi baja az időjárás pluginnek -
norbiphu
őstag
[link]
FlyakiteOSX progival. Be lehet állítani telepítésnél, hogy csak az ikonokat cserélje le, de ha teljesen feltelepíted kicserél mindent a boot screnntől kezdve a bejelentkezésen keresztül az asztalig, a mappákig ."Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Har_melin
addikt
Köszi, megnéztem, nagyon izgalmas, de attól tartok, hogy nekem ez egy kicsit macerás. Valami konyhakészebbre gondoltam, amihez nem kell előtte tíz tutorialon átrágnom magamat (bár az eredményeket látva kétségtelenül megérné).
Apropó, nem lehetne a Samurize.hu-ra belinkelni Gh0st tutorialjait? Kettőt megtaláltam, de az ezernél több hozzászólást nem volt időm végignézni.
[Szerkesztve]Védd a fákat - egyél hódot!
-
[pod]Diablo
őstag
köszi.Most egyenlőre igy nézki a deskem.Még leszenk változások objecdockomba is,meg még samurizert is fogok használni hozzá.Na szal ittvan ami egyenlőre megvan belőle: [link]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
Az az igazság hogy nemtom már honnan vannak.De akkor majd neked is lekuldom az ftp cime.De majd 1x re csak 1ikkőtök tudja tölteni le a dolgoakt róla mert csak 1 embert engedélyez az ftp
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
-
[pod]Diablo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter