- Megoldások IBS/IBD-re
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hóban vigad a ló
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A siker két szabálya
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Ubulhun #29741 üzenetére
Hát nem tudom. Alis kínai márkák olcsóbbak az tény, de nem olcsók már ők sem. Én a magam részéről ezért veszek Casio, Lorus órákat, mert nincs zsákbamacska és élőben is meg lehet nézni őket. Persze a Diesel, Daniel Klein és más divatmárkáknál még látatlanban sem rosszabbak az tény.
Aki meg órabuzi és van rá pénze az megveszi 300ezer helyett 600ezerért az Oris, Edox stb. óráját, ahogy elég nagy rajongói tábora van a Seiko búvár óráknak is, nem véletlenül. Én sokallom a 250-500ezres árát nekik, de kétségtelenül nagyon tetszenek. Inkább csak azt bánom, hogy anno amikor 2016 körül (vagy előbb?) még 30-40ezer Ft volt egy Monster és nem vettem. 2018-ban vettem a Seiko 5-öt, akkor már az került 40-45ezer Forintba. Utána rendesen felfelé pozícionálta a Seiko az árait, plusz évek alatt romlott a Forint, így már 250ezer a Monster. Igaz a minőség az rengeteget javult, mert a 1st gen Monster még 7s26-tal volt, ami finoman szólva is elavult volt már akkor is.
És akkor még nem is írtam arról, hogy nyugaton nem vág földhöz senkit sem egy 250-300ezer Forintos órát megvenni, nem úgy mint nálunk, ahol valaki vidéken nem keres ennyit egy hónapban.
Ettől függetlenül egy Heimdallr Monster akkor is kell valamikor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest