- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
pulutodurumo #411 üzenetére
remélem nem volt nyitva az a sör, vagy üres volt. a szívem szakadna meg
-
szbalogh
addikt
válasz
pulutodurumo #367 üzenetére
Aha, én egy HMT Pilot-ot hordok.
Azért ennyire nem volt sima minden. Maga az óra egy pár nap késéssel érkezett meg a lotus12in árustól viszont egy masszív csomagolásban. Az óra működött, de a tokon a felhúzótengelynek szánt lyuk és a felhúzótengely magassága közt úg fél mm eltérés van, ezért a tokcső keresztben állt, ami miatt nem lehetett felhúzni az órát és a felhúzómechanikában egy rugó is kiakadt. Ezeket javítottam, a leírást a svájci órás topicban találod. Ezek meg képek a szétszedett mechanikáról.
Amúgy hangolás után egész pontos, napi 8-10 másodpercet szed magára. Biztos lehetne még javítani rajta de ez már nekem így bőven jó. Szeretem, mert nem olyan nagy ormótlan, mint mostanában "szokás" és könnyű is, először nem is hittem, hogy acél. 37 óra tartalék van benne.
Azt nem árt tudni, hogy vannak a felújított HMT-k, mint az enyém is, és vannak az eredetiek, de azok sokkal drágábbak. Az enyémnél a felújítás miatt ugye nem passzol a felhúzótengely magassága.
Még annyi, hogy az "üveg" valójában polikarbonát és nem ragasztva van hanem belefeszül a tokba. Egyrészt bármitől összekarcolódik, másrészt nem lehet vízállóvá tenni az órát, max cseppállóvá.
Vannak még az indiaiak által felújított japán órák, ezekhez nincs szerencsém, de egy szép automata Citizent ki akarok fogni. -
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #350 üzenetére
Mondjuk ez a Shark így féláron még akár jó is lehet.
-
válasz
pulutodurumo #336 üzenetére
fel is lehet húzni
-
Degeczi
nagyúr
válasz
pulutodurumo #287 üzenetére
A táblázat elírása lehet, aminek az összes egyéb infó ellentmond.
Mondjuk a hátlapról is jó lenne kép, h vajon csavarok rögzítik-e, vagy csak pattintott - de ennyire hangsúlyozott "50m" után ritka ronda (és nem túl valószínű) dolog lenne, ha egyáltalán nem vízálló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest